Annonce
Østjylland

Til pirater, vikinger og bondemænd: Djurs Sommerland søger 650 friske folk

er du god til at få folk ud på en lufttur i Djurs Sommerland. Så skal du overveje din ansøgning nu. PR-foto
Så er det igen tid til at finde sommersæsonarbejde. En mulighed er Djurs Sommerland, der holder audition for at finde 650 medarbejdere.
Annonce

SYDDJURS: Candyfloss, sus i håret og masse af menneskemøder. Hvis det er dig, kan du nu søge et af 650 ledige sæsonjob hos Djurs Sommerland.

Ansøgningsfristen for at søge sæsonjob i Djurs Sommerland er 6. januar. I slutningen af januar afholder parken en kæmpe audition, hvor der blandt kandidaterne findes de rigtige folk - efter sommerlandets smag. Sidste år var der 1.400 ansøgere.

Djurs Sommerland rummer 800.000 gæster i løbet af sæsonen.

I opslaget står, at du skal være dygtig og passioneret for at gøre dig i Nordens største sommerland. Og så skal du være klar til at gøre dig som pirat, viking eller bondemand ved en af de mange forlystelser, kok i en af restauranterne eller måske supersælger i en af parkens butikker

Ved udgangen af sæson 2019 havde havde 85 procent af sæsonens medarbejdere genansøgt om at blive en del af holdet igen til næste år.

- Vores medarbejdere gjorde det historisk godt i år, og vi er utrolig stolte over, at så mange ønsker at komme tilbage til os igen i 2020. Det viser, at vores medarbejdere værdsætter det gode fællesskabet, vi har herude. De går glade på arbejde, og vi ser, at rigtig mange gennemgår en stor personlig udvikling, siger direktør Michael B. Nielsen

- I 2019 blev Djurs Sommerland kåret til Europas bedste familiepark og aldrig har gæstetilfredsheden været så høj som i denne sæson. Vi ved, at vores medarbejderes møde med gæsterne har rigtig stor indflydelse på gæsternes dag og den oplevelse, de går hjem med. Det er også derfor, at vi bruger så mange ressourcer på at rekruttere de helt rigtige medarbejdere og klæder dem på med uddannelsesforløb, siger Michael B. Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce