Annonce
Debat

Tilbage på sporet, Arne

Annonce

Læserbrev: Arne Erikslev, der er ekspert i at afspore alle debatter, nævner mig i dagens avis som en, der bruger al sin tid på at “gennemtrevle” alle medier for at finde noget negativt om landbruget.

Men læserne må blive skuffet, hvis de forsøger at finde gruppen “gylle brakvand” på Facebook, Arne Erikslev nævner. Så til jer, der gerne vil kigge mig over skulderen og måske blive klogere og eller inspireret, kan jeg oplyse, at jeg findes på www.brakvand.dk, en efterhånden 25 år gammel hjemmeside, og på min Facebook-profil Henrik Leth. Går I ind og kigger på min Facebook-profil eller hjemmeside, vil I se, at jeg heldigvis har et helt andet liv end det, som Arne Erikslev forestiller sig.

Nuvel, jeg er kritisk over for de aktiviteter, der forringer vores miljø og biodiversitet. Jeg synes også, at landbruget fylder for meget i vores lille land, hvor naturen er presset fra flere sider. Jeg frygter også, at det danske intensive dyrehold kan give os problemer med smittespredning. Det synes Arne Erikslev ikke, og det er han i sin gode ret til at mene.


Hvis I går ind og kigger på min Facebook-profil eller hjemmeside, vil I se, at jeg heldigvis har et helt andet liv end det, som Arne Erikslev forestiller sig.


Igen og igen påstår Arne Erikslev fejlagtigt, at jeg “hader landbruget”…

I mine oplæg og blogindlæg undrer jeg mig også over, at verdens “dygtigste landmænd” ikke for længst har krævet politiske beslutninger og rammevilkår, der kan sikre, at der produceres sunde fødevarer uden brug af pesticider og under hensyn til dyrevelfærd, biodiversitet og miljø.

Det er fremtiden, og det er det, jeg politisk arbejder for, men det er åbenbart for meget for Arne Erikslev med flere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Frank Nørgaard kalder institutioners 'nej tak' til pixi-evangelier for en knægtelse af kristendommen: - Endnu et knæfald for islam

Danmark

Professor om coronavacciner: Den fulde effekt kommer først i sidste halvdel af 2021

Annonce