Annonce
Randers HK

Tilbageblik på Randers HK-nederlaget: Opturen, nedturen og detaljen

Foto: Annelene Petersen
Avisens udsendte har fundet fem nedslag fra onsdagens opgør mellem Randers HK og København, der endte med en sejr til gæsterne på 30-22.
Annonce

Overskrifter fra onsdagens opgør mellem Randers HK og København Håndbold

Opturen

Hun gør sig efterhånden mest som central forsvarsspiller hos Randers HK, men mod København Håndbold fik Josefine Dragenberg markeret sig fint i angrebet, hvor hun scorede på de tre forsøg, hun sendte afsted fra stregen.

Nedturen

Det kørte slet ikke for venstre fløjene hos Randers HK. Astrid Lynnerup brændte fire af fem forsøg i første halvleg, mens Camilla Degn brændte alle sine fire chancer efter pausen.

Detaljen

Randers HK-træner Niels Agesen forsøgte sig i perioder med en mandsopdækning af ligatopscorer Mia Rej. Det blev dog kun en begrænset succes. Godt nok lavede Rej kun fire mål, men de resterende spillere hos København Håndbold havde det nemt. De blev det første hold i denne sæson til at score 30 mål mod Randers HK.

Tallet

817 tilskuere var på plads til opgøret i Arena Randers. Det var sæsonrekord til en hjemmekamp i denne sæson for Randers HK. Den rekord bliver dog nok slået igen til næste hjemmekamp 27. oktober mod Viborg HK, hvor der plejer at være velbesøgt.

Hvad så nu?

Efter at have hentet syv point i de foregående fire kampe kom Randers HK ned på jorden med nederlaget til København. Det kan blive startskuddet på en hård periode for Randers HK, som har to svære kampe foran sig. Onsdag i næste uge venter mestrene fra Team Esbjerg på udebane, inden Viborg HK altså kommer på besøg ugen efter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce