Annonce
Randers

Tillykke til Lottovinder i Grenaa: Vinder 20 millioner kroner

To heldige kartofler blev mangemillionærer i Lotto lørdag aften. En person fra Grenaa vandt 20 millioner kroner, og en fra Frederiksberg tog puljen på 25,9 millioner kroner i Jokeren. Foto: Danske Spil
To danskere vandt lørdag kæmpe gevinster i Lotto, en person fra Grenaa satsede 20 kroner og fik 20 millioner kroner igen og en spiller fra Frederiksberg, der havde spillet via sin mobil, vandt 25,9 millioner kroner på Jokeren.

Grenaa: Mon ikke det bliver en dejlig søndag i dag for en person fra Grenaa? Og det er vist på sin plads at sige tillykke tilvedkommende, der lørdag aften vandt 20 millioner kroner i Lotto. Han eller hun havde spillet i Spar i Grenaa, to rækker med Joker, og det viste sig at være meget fornuftigt. En af rækkerne havde nemlig de rigtige syv vindertal, og dermed blev den satsede 20’er altså forvandlet til intet mindre end 20 millioner kroner.

For første gang i år blev Jokeren udløst. Puljen gik til en person fra Frederiksberg, der havde spillet med via sin mobil og satset på 10 rækker, der udløste en gevinst på  hele 25.952.258 skattefri kroner.

Danske Spil kalder det selv for en vanvittig Lotto lørdag – med to så enorme gevinster.

- Jeg mindes ikke, at det nogensinde er sket, at vi har sendt to så store gevinster afsted på samme aften. Det er fantastisk, at Lotto endnu engang kan gøre de helt store drømme til virkelighed, og så for to heldige danskere. Der skal lyde et kæmpe stort tillykke herfra, siger administrerende direktør i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl.

Annonce

To millionærer

Udover de to kæmpe vindere,er der også fundet to vindere af millionærgarantien, hvor man bliver millionær, selvom man har 0 rigtige. Begge vindere har i denne omgang spillet med gennem to af de 4400 forhandlere. Den ene heldige vinder købte sin vinderkupon hos Kvickly i Svendborg City, mens den anden købte sin hos Extra i Sæby.

Danskernes held må i sandhed siges at fortsætte. Det er anden gang i år, at Danske Spil kan sende en gevinst på over 20 millioner afsted til en heldig Lotto vinder. Første gang var i januar, hvor en heldig vinder fra Slagelse løb afsted med den kæmpe gevinst. Til sammenligning skete dette blot to gange i hele 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers For abonnenter

Vækket af naboen: - Frygten bliver siddende efter brand i underboens lejlighed

Annonce