Annonce
Randers

Ting til træning i rå mængder: Nu er Bodyman Warehouse i gang med 12 ansatte

Bodyman Warehouse i Paderup køres efter sloganet "shop big - pay low", fortæller bestyrer Louise Birkeskov. Foto: Lone Hammer Sørensen
Bodyman Warehouse lægger op til storkøb i trailervis, men henvender sig også til kunden, der bare vil købe ind til sig selv. Nu skal det lige gå op for randrusianerne at butikken er kommet til, og det forventes at ske for alvor til black week, lyder det fra bestyreren.
Annonce

Randers: Bodyman Warehouse er flyttet ind i den tidligere sportsforretning på Marsvej 30, og der er ansat i alt 12 personer til at varetage den daglige drift mellem klokken 10 og 20.

Åbningsdagen var i tirsdags, og det gik godt, lyder det.

- Vi havde en fantastisk dag, og vi blev virkelig mødt af en masse glade, randrusianske kunder, lyder det fra den nye forretning.

Men torsdagen efter var det småt med kunderne. Der var også en slags limbo lige den dag, mens man ventede på ministerskifte.

- Og så skal det vel lige gå op for randrusianerne, at vi er her. Det regner vi med sker i løbet af black week, hvor vi har gode tilbud, og hvor vi afslører et nyt produkt i BM-tøjlinjen om fredagen, som folk har efterspurgt, siger bestyreren Louise Birkeskov, som selv er fra Randers.

Bodyman Warehouse sælger alt til træning - kosttilskud, udstyr til træning, tøj og meget mere. Konceptet er "shop big - pay low", altså at produkterne bliver billigere, jo mere der købes, og erfaringerne med, at der er behov for at købe stort ind, kommer fra de to detailforretninger, der ligger i Aalborg og Aarhus.

Annonce

Storkøb og småtkøb

I Randers er lokalerne valgt efter, at kunderne kan køre lige op til døren med bil og trailer.

Selv om der lægges op til storkøb, kan hr. og fru Jensen også sagtens komme ind og købe ind til sig selv. Tingene sælges nemlig også enkeltvis.

- Og vi betjener alle, lyder det fra Louise Birkeskov.

Personalets "uniform" er også træningstøj, så man kan se forretningens sortiment live.

- Og så er det fantastisk skønt at kunne arbejde i træningstøjet, det giver frihed, siger bestyreren.

Selve åbningsdagen i tirsdags gik godt, og nu skal kunderne lige opdage, at der er kommet en ny butik med salg af alt til træningen. Foto: Lone Hammer Sørensen
Bodyman Warehouse forhandler alt til træningen, kosttilskud, udstyr, tøj med mere. Foto: Lone Hammer Sørensen
Black Friday afslører Bodyman Warehouse en ny vare på hylden i deres BM-tøjlinje, oplyser Louise Birkeskov. Foto: Lone Hammer Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Ridse i lakken: Michael Aastrup vil kæmpe for at genvinde vælgernes tillid efter omdiskuteret udlandsrejse

Randers FC

Vito sikrede Randers FC endnu en sejr i generalprøven

Randers FC For abonnenter

Central midtbaneduo begynder at klikke: - Det har ikke altid set skidegodt ud

Annonce