Annoncørbetalt indhold

Tips og tricks til at skrive en god ansøgning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du i tiden sidder og skriver en ansøgning, som du håber, skal lande dig dit drømmejob, så har du fundet den rette artikel. I denne artikel vil du blive bombarderet med fantastiske tips og tricks, som vil øge dine chancer for at lande dit drømmejob.

Øg dine chance markant

Annonce

Nogle af de følgende ting har du formentlig aldrig tænkt på, og det har dine konkurrenter heller ikke. Med konkurrenter menes alle de mulige kandidater, som søger det samme job som dig. Derfor for du en markant fordel.

Du skal ikke bruge barndoms e-mailen. Du skal bruge en mail, som indeholder dit navn og evt. dine initialer. Ikke en sjov sætning, som du syntes var unik da du var 14 år gammel. Dette vil gøre, at den fremtidige arbejdsplads allerede ved første øjeblik tager dig mere seriøst.

Opdatér dit CV

Husk at holde alle informationer opdaterede. Det kan være fristende bare at sende den gamle ansøgning afsted, men nye informationer kan være kritiske for at du lander drømmejobbet – vær derfor ikke doven, men husk altid at løbende optimere din ansøgning og CV.

Skriv bagvendt om din erfaring

De kan virke logisk at starte fra starten og fortælle om din karriere. Men dette er ikke den optimale måde, for at fange jobsøgerens interesse. I stedet skal du fortælle om det arbejde du senest har haft, dette vil være mest relevant for din nye mulige arbejdsplads.

Hold det enkelt og letlæseligt

Du kan med fordel bruge en ansøgning skabelon, for at holde ansøgningen letlæselig. Derudover bør du bruge en skrifttype, som er mild ved øjnene.

Hold det relevant og kort

Din ansøgning skal ikke fylde mere end 2 sider, og derfor tænker du nok det er svært at proppe alt din erfaring derind. Men, dette skal du heller ikke. Jobs for 10+ år siden vil sjældent være relevante. Går du for meget op i dette, risikere du at jobsøgeren undrer sig over, hvad du har lavet siden da. Derudover skal du tænke over hvad der er relevant for dit nye potentielle job, og kun inddrage dette – også selvom det er noget du har foretaget dig for nylig.

Brug over- og underskrifter

I sammenhæng med, at du skal holde teksten letlæselig, skal du benytte dig af rigelig med over- og underskrifter. Brug også gerne punktopstilling. Du kan med fordel benytte den førnævnte skabelon til at lade dig inspirere, så du ved, at du får det hele med.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.