Annoncørbetalt indhold

Tips til nyopstartede virksomheder

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det sidste års tid er mange sprunget ud som selvstændige. Især lockdown har været grunden til, at folk prøver at udleve drømmen om sin egen virksomhed. Det er dog ikke nemt og "lutter lagkage" at være selvstændig. Vi lever i et moderne samfund, hvor man skal konkurrere mellem mange virksomheder og indtryk fra omverden, dog er der selvfølgelig en masse fremgangsmåder til at gøre ens virksomhed successful og skabe overskud.

Vær synlig 

Annonce

De digitale indfødte kender selvfølgelig vigtigheden af at være synlig på nettet. Nogle fra de ældre generationer er stadig skeptiske på den sociale teknologi, men det er ekstremt vigtigt, at man er synlig på internettet. Når en virksomhed er synlig, fremstår den også som værende mere troværdig. Hvis du researchede en virksomhed som du overvejede at handle fra, men ikke kunne finde noget om den på nettet, ville du så stadig handle med virksomheden? Højst sandsynligt ikke, og de fleste har det på præcis samme måde.

En hjemmeside 

Dette hænger tæt sammen med det foregående tip. En nem måde at være synlig på nettet er gennem en hjemmeside. Der findes masser af muligheder for at skabe en billig og god hjemmeside, som tiltrækker masser af trafik. Derfor er en wordpress hjemmeside et væsentlig valg. Wordpress er det mest populære system til blogs og hjemmesider. Derudover er wordpress hjemmesider fuldstændig SEO optimeret, hvilket vil sige din hjemmeside nemt kan findes på Google, som er meget vigtigt i form af synlighed.

Vær kreativ 

Det er især en fordel at være kreativ i sin markedsføring. Som tidligere nævnt konkurrerer man med mange andre virksomhed, som tilbyder lignende varer eller services, derfor er markedsføring det bedste sted at skille sig ud på. Udover kreativitet og åbenhed kræver det også tålmodighed at drive sin egen virksomhed. Der kommer til at være både gode og dårlige perioder, derfor er det vigtigt, man ikke lader sig blive slået ud i de dårlige perioder.

Sociale medier 

De sociale medier er meget vigtige at være synlige på. De fleste medier tilbyder i dag virksomhedsprofiler, som giver indsigt i trafik og følgernes aktivitet. Dette gør det også lettere for virksomhedsejere at få en forståelse af hvad der engagerer den ønskede målgruppe og på denne måde få et indblik i, hvad der virker og ikke virker. Der er flere forskellige metoder til at være succesfuld på de sociale medier. Her er det igen muligt at være kreativ og skille sig ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.