Annonce
112

To anholdt for indbrud med mere

Genrefoto: Palle Herløv

Ørum Djurs: En mistanke til personerne i en bil hos en patrulje fra Østjyllands Politi viste sig at være ganske velbegrundet.

Da betjentene lidt efter klokken 14 satte efter bilen på Overbro ved Ørum Djurs, valgte føreren af bilen at træde på speederen i stedet for at bremse. Han endte dog med at stoppe på Baslandvej. Føreren, en 46-årig mand havde - viste det sig - ingen kørekort og virkede også påvirket. En test gav udslag for kokain, hvorfor manden blev anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret.

Men patruljens fangst skulle vise sig større end som så. Ved en efterfølgende ransagning af bilen fandt betjentene nemlig flere smykker og nogle helt nye varer, som hverken føreren eller den 37-årige passager kunne forklare, hvor stammede fra. Derudover lå der blandt andet også et koben i bilen. Den 37-årige blev derfor også anholdt, og både han og hans ven blev sigtet for indbrud fra et ukendt sted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Annonce