Annonce
Østjylland

Bil bragede ind i husmur: Fire unge og børnefamilie bragt til hospitalet

Foto: Bo Hovgaard Hansen
I alt otte personer blev bragt til hospitalet efter en ulykke på Djursland lørdag aften.
Annonce

Ryomgård: Otte personer - fire unge og en børnefamilie bestående af to voksne og to børn - er lørdag aften blevet bragt til sygehuset efter en højhastighedsulykke på Djursland.

Ulykken skete klokken 18.21 på Skovtoften i Ryomgård. De fire unge sad i den ene bil og forsøgte at overhale den bil, som børnefamilien kørte i. Under overhalingen gik det galt.

Føreren af de unges bil mistede kontrollen, kørte ind i børnefamiliens bil og bragede derefter ind i et hus.

Politiet efterforsker stadig sagen og har blandt andet kaldt en bilinspektør ud til stedet, men ifølge vagtchef Jens Henrik Jensen peger meget på, at føreren af de unges bil har kørt alt, alt for stærkt.

- De er kørt så hurtigt, at bilen har slået kolbøtter, da de mistede kontrollen over den. Samtidig har vi vidneforklaringer fra børnefamilien og en modkørende bilist, der så ulykken, og det tyder på, at de unge har kørt alt for stærkt, siger Jens Henrik Jensen.

Avisens reporter på stedet fortæller, at de unges bil endte med at brage ind i et nærtliggende parcelhus, hvor den forårsagede et stort hul i muren i halvanden til to meters højde. Herefter landede den på taget i husets have.

Annonce

En fløjet væk med helikopter

Da hjælpen nåede frem, befandt de fire unge sig ikke længere i bilen. Hvorvidt de er blevet slynget ud eller selv er kravlet, er i øjeblikket uklart.

En af de unge blev fragtet til hospitalet med en helikopter, mens de øvrige tre blev kørt væk med ambulance.

- Da de blev kørt fra stedet, var meldingen, at ingen af dem var i livsfare, men først når de er blevet undersøgt på sygehuset, ved man præcist, hvad deres tilstand er, siger vagtchef Jens Henrik Jensen.

Børnefamilien blev også kørt til tjek på sygehuset.

- De kørte samlet i én ambulance, og det vidner om, at de ikke er kommet alvorligt til skade, siger vagtchefen.

Den unge mand, som politiet antager har kørt bilen, er 17 år gammel og tilmeldt en adresse på Sjælland. Politiet vil nu undersøge, om han har været påvirket under kørslen.

På nuværende tidspunkt kan politiet ikke oplyse hjemby eller den præcise alder på de øvrige unge.

Foto: Michael Mikkelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Tilbagevendt Kragballe gik målamok i snæver sejr: Læs reaktionerne her

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Randers For abonnenter

Ekspert: Drop jagten på den sidste nye mode og find guldet i dit eget klædeskab - det er godt for både dig selv og miljøet

Annonce