Annonce
Randers

To faser og måske fire spadestik: Få overblikket over projekt Hornbæk Idræt og Kulturcenter

Foto: Anne Myrup Pedersen
Flere faser og forskellige byggeprojekter udgør tilsammen det kommende Hornbæk Idræt og Kulturcenter.

Tirsdag 17. september blev andet spadestik til det samlede projekt Hornbæk Idræt og Kulturcenter sat.

Finansieringen er en kombination af lokalt skaffede midler fra firmaer, private og fonde samt kommunen, der som byggeleder spytter størstedelen i kassen. Her zoomer vi ind på faserne og giver dig hele overblikket over projektet.

Annonce

Kunstgræsbanen

En kunstgræsbane i halvanden størrelse er første del af fase et i projektet. Banen fik taget første spadestik 14. august og skulle være færdig i slutningen af oktober. Meget regn har dog skubbet forventet ibrugtagningstidspunkt til november.

Pris: Knap seks millioner kroner.

Renovering og udvidelse af Randers Firma-sports lokaler

Anden del af fase et i projekt Hornbæk Idræt og Kulturcenter er renoveringen og udvidelse af de lokaler, som indtil nu har tilhørt Randers Firma-Sport. Første spadestik blev taget 17. september, og det forventes at stå færdigt 24. maj 2020. Projektet omfatter udover renovering en tilbygning på omkring 400 kvadratmeter fordelt på to plan. Den underste etage vil primært være omklædningsrum.

Pris: Syv millioner kroner.

Crossfitanlæg og løbebane

I forbindelse med det nye center skal der bygges et crossfit-anlæg samt en løbebane rundt om hele området som sidste del af fase et. Begge dele planlægges bygget i løbet af foråret 2020. Det udendørs crossfit-anlæg er finansieret, mens de sidste penge til den én kilometer lange sti stadig mangler.

Pris: Halvanden million samt en halv million.

Bevægelseshuset

Til foråret går første del af planlægningsarbejdet omkring fase to igang. Drømmen er at få bygget en håndboldtræningshal, som også kan bruges til alt muligt andet, og som kan stå færdig i sommeren 2022 eller 2023.

Forventet pris: 15 millioner, som ikke er fundet endnu.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce