Annonce
Randers

To formodede gerningsmænd til knivdrab i Haverslev er fra Randers

Arkivfoto: Michael Bager

Nordjyllands Politi efterlyser to navngivne personer efter et knivoverfald onsdag aften i Haverslev, hvor en 35-årig mand blev dræbt.

Haverslev/Randers: Efterforskningen kører på højtryk i sagen om knivdrabet på en 35-årig mand onsdag aften i Haverslev, og politiet leder lige nu intensivt efter to formodede gerningsmænd, der begge er fra Randers-området.

- Vi har kørt på med efterforskningen onsdag aften og natten igennem. Det, jeg kan sige på nuværende tidspunkt, er, at vi fortsat leder efter de to formodede gerningsmænd. Vi udtaler os af hensynet til vores efterforskning ikke om detaljerne i sagen endnu - f.eks. hvad motivet bag drabet har været, siger efterforskningslederen i sagen, politikommissær Carsten Straszek.

De to formodede gerningsmænd til knivdrabet er henholdsvis 24 og 28 år og begge er fra Randers.

Politiet kan kontaktes på 114, hvis borgere har oplysninger i sagen, eller hvis nogen har set de to efterlyste mænd. Opfordringen fra politiet er, at man ikke selv tager kontakt til mændene.

En 20-årig aalborgenser, der natten til torsdag blev anholdt i sagen, er efterfølgende blevet løsladt.

Nordjyllands Politi modtog onsdag 12. september klokken 21.28 et alarmopkald om et voldsomt slagsmål på en tankstation på Industriparken i Haverslev. Ved ankomsten fandt politiet en 35-årig mand, der var stukket med kniv. Manden blev 20 minutter efter alarmopkaldet, kl. 21.48, erklæret død af en tilkaldt læge.

De nærmeste pårørende til den dræbte mand er underrettet.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Galleri og reportage: Superliga-talent på ny position førte an i tiltrængt magtdemonstration

Randers

Formanden for cityforeningen om ny strategi: - Nu trækker vi i samme retning for midtbyens udvikling

Annonce