Annonce
Randers FC

To gange i streg: Randers FC's forsvarsgeneral på månedens hold

Erik Marxen scorede mod Brøndby direkte på hjørnespark, og trods to nederlag i tre kampe er Randers FC's anfører kommet på månedens hold for oktober. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Erik Marxen er for anden måned i streg udtaget til Superligaens udvalgte hold for oktober.
Annonce

Randers: I modsætning til september, hvor Randers FC vandt og vandt, har oktober ikke været lige så prangende i Superligaen.

I holdets tre ligakampe blev det til to nederlag mod FC Midtjylland og Brøndby IF, mens holdet sidst på måneden fik rettet op på skuden med en sejr på 2-1 over Lyngby.

Erik Marxen var med fra start i alle tre kampe, og scorede et mål direkte på hjørnespark mod Brøndby. Godt nok lukkede kronjyderne i alt otte mål ind i løbet af oktober, men der er alligevel blevet plads til forsvarsgeneralen på månedens hold i Superligaen.

Udvælgelsen er baseret på statistikkerne fra Superligaens eget performance center.

Det er anden måned i streg, at Erik Marxen er at finde på månedens hold, da han også i september havde æren af at blive udtaget. Dengang i selskab med Kevin Conboy og Saba Lobjanidze.

Månedens hold i oktober (3-5-2): Jacob Rinne (AaB) - Erik Marxen (Randers FC), Alexander Scholz (FCM), Jeppe Tverskov (OB) - Louka Prip (Horsens), Evander (FCM), Dominik Kaiser (Brøndby), Emiliano Marcondes (FCM), Mikkel Damsgaard (FCN) - Kamil Wilczek (Brøndby), Sander Svendsen (OB).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce