Annonce
112

To indbrudstyve varetægtsfængslet: Blev genkendt på overvågningskamera

Arkivfoto: Lars Rasborg
To mænd på 20 og 26 år er blevet varetægtsfængslet i fire uger, efter de mandag blev fremstillet i grundlovsforhør i retten i Randers.

Randers/Ebeltoft: De to mænd er sigtet for et indbrud, som i lørdags blev begået i et sommerhus i Øer ved Ebeltoft. I sommerhuset er der videoovervågning, som filmede de to gerningsmænd, der var brudt ind ad et vindue og havde stjålet nogle smykker. Ejerne af sommerhuset opdagede indbruddet søndag og kunne ved hjælp af overvågningen konstatere, at det var blevet begået lørdag ved 16-tiden.

En lokal betjent fra nærpolitiet i Grenaa så videoen igennem med det samme, han ankom til sommerhuset. Her genkendte han straks de to mænd, som kommer fra lokalområdet og er særdeles kendte af politiet. De blev senere søndag anholdt på to adresser i Ebeltoft.

Eftersom mændene er kendt for lignende kriminalitet, fik Østjyllands Politi dem fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling. Og selv om begge mænd nægtede indbruddet, gik det altså, som ordensmagten havde ønsket.

Den ene mand kærede kendelsen, mens den anden udbad sig betænkningstid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Annonce