Annonce
Sport

To mål i storsejr: Prøvespiller slog til for Randers FC

Issah Salou var eneste markspiller fra Superligatruppen i Randers FC, som var i aktion mod Viborg FF. Arkivfoto: Annelene Petersen
Anton Søjberg lavede to mål i storsejr over Viborg FF. Også ungdomspilleren Karl Leth gjorde sig bemærket med en flot præstation.
Annonce

Fodbold: Den 19-årige prøvespiller i Randers FC, Anton Søjberg, efterlod et overbevisende indtryk, da klubbens reservehold onsdag eftermiddag vandt en træningskamp mod Viborg FF med 5-1.

Anton Søjberg, som til daglig huserer hos Brabrand i 2. division, lavede to mål i opgøret, hvor Randers FC primært stillede med spillere fra klubbens U17- og U19-ligahold. Issah Salou og Jonas Dakir, der havde flere gode redninger i opgøret, var de eneste spillere fra Randers FC's Superligatrup, som var i aktion.

Anton Søjberg bragte Randers FC foran i opgøret, og han scorede desuden til 3-0 på et hovedstød. Derimellem var Karl Leth på pletten med scoringen til 2-0.

Annonce

Legende Leth

Efter en reducering fra Viborg kort inde i anden halvleg fortsatte Karl Leth med at vise sig godt frem.

Han fremtvang et straffespark, som Oliver Bjerrum sikkert udnyttede. Herefter rundede Karl Leth selv målfesten af med sin anden scoring i kampen.

For Anton Søjbergs vedkommende var det anden optræden for Randers FC. Han blev også skiftet ind i træningskampen i lørdags mod Helsingør, som Randers FC vandt med 2-1.

Anton Søjberg har en fortid som ungdomspiller i AGF og er i øvrigt søn af Brabrands cheftræner Tom Søjberg, som for nogle år tilbage var talenttræner i Randers FC. I den forgangne sæson lavede Anton Søjberg seks mål i 2. division.

Kampen mellem Randers FC og Viborg FF blev spillet på kunstgræsbane i Ikast, da VAR-systemet i øjeblikket testes forud for den kommende sæson, hvor det bliver indført i Superligaen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Randers For abonnenter

Leif holder sig aktiv med givende gøremål efter arbejdslivet: 70 år, frisk og frivillig

Annonce