Annonce
Randers

To mænd anholdt efter fund af livløs kvinde i kanal

Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix
I forbindelse med, at en 41-årig kvinde fra Randers blev fundet død i en kanal i Nordsjælland, blev to mænd anholdt. Mændene blev dog løsladt igen efter endt afhøring.

Frederiksværk/Randers: Da vidner onsdag i sidste uge fandt en 41-årig kvinde fra Randers liggende livløs i Frederiksværk Kanal, valgte Nordsjællands Politi efterfølgende at anholde to mænd i sagen og trække dem ind til afhøring.

Det bekræfter pressekonsulent Henriette Døssing, Nordsjællands Politi, over for Randers Amtsavis.

- Jeg kan bekræfte, at der i den pågældende sag har været anholdt to mænd, som efterfølgende blev taget ind til afhøring hos os efter fundet af kvinden i kanalen, siger Henriette Døssing.

Annonce

Lukker sagen

Politiets bekræftelse kommer efter, at Randers Amtsavis har fået henvendelser om, at der skulle være anholdte i sagen.

Men selvom der kortvarigt har været anholdte i forbindelse med efterforskningen, er overbevisningen hos Nordsjællands Politi fortsat, at der ikke ligger noget kriminelt bag kvindens død.

Derfor ønsker politikredsen heller ikke at oplyse, hvornår og hvor de to mænd blev anholdt, og hvor længe de var i politiets varetægt.

- Det giver ikke mening for os at svare på de spørgsmål, når konklusionen er, at de to mænd ikke har noget med dødsfaldet at gøre, siger Henriette Døssing.

Nordsjællands Politi har derfor valgt at lukke sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce