Annonce
Randers

To nye lyntestcentre på vej: Snart kan du blive testet i Assentoft og Langå

Fra næste uge bliver det muligt at få foretaget en gratis lyntest fem forskellige steder i Randers Kommune. Foto: Lars Rasborg
Med de to kommende teststeder er der nu i alt fem muligheder for at få foretaget en gratis lyntest i Randers Kommune.

Randers: På mandag, 12. april, åbner et nyt teststed i Assentofthallen med åbningstider mandag og lørdag klokken 9-19. Torsdag i samme uge, 15. april, følger endnu et nyt teststed, som kommer til at ligge i Langå Skoles festsal. Her vil der være åbent torsdag og søndag klokken 9-19.

Med de to nye teststeder er der nu i alt fem forskellige steder i Randers Kommune, hvor du gratis kan få foretaget en hurtigtest. Alle stederne bliver der brugt den nye og mere skånsomme testmetode, hvor man anvender en kort vatpind, som under podningen kun skal et par centimeter op i næsen. Det er ingen tidsbestilling, og henvisning fra læge er ikke nødvendig.

- Jeg er glad for, at Region Midt nu tilbyder hurtigtest også i Langå og Assentoft, efter at vi har haft en god dialog om muligheden, siger borgmester Torben Hansen (S) og fortsætter:

- Nu handler det om, at så mange som muligt også benytter sig af tilbuddet. Jo oftere vi bliver testet, jo bedre kan vi stoppe smittekæder og bremse covid-19.

Herunder kan du få et overblik over mulighederne for hurtigtest i Randers Kommune:

Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers: Åben kl. 8-20 alle ugens dage.

Flyvervej 1, 8930 Randers NØ: Åben kl. 9-19 alle ugens dage.

Assentofthallen, Stadionvej 41, 8960 Randers: Åben kl. 9-19 mandag og lørdag.

Langå Skoles festsal, Vennevej 6, 8870 Langå: Åben kl. 9-19 torsdag og søndag.

Tønagervej 15, 8983 Gjerlev J: Åben kl. 14-19 torsdag.

Udover lyntestene er det fortsat muligt at få foretaget en PCR-test - som er den test, hvor man bliver podet i halsen - på Juventusvej 15, 8960 Randers SØ. Her skal du på forhånd bestille tid på www.coronaprover.dk.

Derudover kan man frem til 11. april få foretaget PCR-test på Gl. Jennumvej 8, 8930 Randers NØ. Her er det uden tidsbestilling, og testen er målrettet børn i alderen 2-12 år, ledsagende familiemedlemmer samt voksne, der er nære kontakter til en smittet eller som selv er testet positiv med en kviktest. I hverdagene er testcentret åbent i tidsrummet 14-19, og på lørdage og søndage er der åbent klokken 11-16.


Nu handler det om, at så mange som muligt også benytter sig af tilbuddet. Jo oftere vi bliver testet, jo bedre kan vi stoppe smittekæder og bremse covid-19

Torben Hansen, borgmester i Randers Kommune (S)


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Randers FC For abonnenter

Kynisk afstraffelse af Randers FC: - Jeg tænkte, hvad pokker foregår der?

Annonce