Annonce
Randers

To nye store yogaevents i Randers i 2016

Yoga i Tøjhushaven

I 2016 er der planlagt to nye store yoga-begivenheder i Randers.

I 2016 er der planlagt to nye store yoga-begivenheder i Randers. Randers Yoga Festival i weekenden den 27.-28. august i Tøjhushaven og Remisen/FOF-Randers på J.V. Martins Plads og en stor fællesevent på den Internationale Yoga Dag 21. juni på J. O. Krags Plads.

Annonce

Det er planen at gøre begge events til årlige tilbagevendende Randersbegivenheder. Bag initiativerne står non-profitgruppen YogaRanders, som er etableret af ægteparret Irrene og Hening Wilsten og yogalærer Sally Bøye.

Alle tre hører til det voksende yogamiljø i Randers og Irrene og Hening Wilsten har bl.a. gennem de seneste tre år stået bag de succesfulde events »Gratis yoga i Tøjhushaven« i juli måned i samarbejde med Tøjhushavekarterets Venner og Remisen.

Sally Bøye underviser både på Fitness Studiet og AOF-Randers og har de senere år gennemført yogauddannelser og længere studieophold i Indien og Nepal.

»Målet med begivenhederne er at vise yogaens mangfoldighed, dele viden og inspiration på tværs af personlige og kommercielle interesser og promovere yogamiljøet i Randers og Omegn, og at markere Randers blandt de førende byer på landsplan i det kraftigt stigende yogamiljø«, fortæller Hening Wilsten fra Initiativgruppen. På landsplan er der lignende yogafestivaler i København, Aarhus og Aalborg.

Festivalen har bred opbakning blandt hovedparten af de lokale yogalærere, aftenskoler og yogastudier, og har indgået samarbejds- og sponsoraftaler med FOF-Randers, Remisen, Museum Gaia, Restaurant Sejlklubber/Cafè Jens Otto og Tøjhuskvarterets Venner.«

pcb

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Sport

Målrettet BMX-talent blev festens midtpunkt: - Surrealistisk at vinde Årets Sportsnavn

Annonce