Annonce
Randers

To trafikanter på skadestuen efter færdselsuheld: 45-årig mand indlagt med bækkenbrud

Arkivfoto: Eike Hintz/Panthermedia/Ritzau Scanpix
Tirsdag sendte færdselsuheld ved middagstid og hen på eftermiddagen en 16-årig og en 45-årig mand på skadestuen. Begge situationer var svinguheld.
Annonce

Randers: En dreng på 16 år og en 45-årig mand blev tirsdag begge involverede i svingulykker i henholdsvis Randers NV og NØ.

Det første af uheldene skete tirsdag klokken 11.25, hvor en 57-årig mandlig bilist kom kørende ad Mariagervej og skulle svinge til højre ind til Shell, da han påkørte en scooter, der blev ført af en 16-årig dreng. Drengen blev kørt til nærmere undersøgelse på skadestuen for ømhed i ryg og ben. Den 57-årige bilist blev ved politiets ankomst sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Det andet uheld skete tirsdag klokken 16.02 i krydset Nørrebrogade/Rypevej tæt på Nordre Kirkegård.

En 73-årig mandlig bilist kørte ad Nørrebrogade og skulle svinge til venstre ind på Rypevej, da han kolliderede med en knallert, der blev ført af en 45-årig mand.

Knallertføreren blev kørt til skadestuen for at blive behandlet for et bækkenbrud.

Den 73-årige bilist blev af Østjyllands Politi sigtet for ikke at overholde sin vigepligt, mens den 45-årige knallertfører blev sigtet for at køre på en uindregistreret knallert og uden forsikring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Annonce