Annonce
Navne

To talenter får job som socialchef og sekretariatschef

Sasia Jeppesen (t.v.) bliver ny sekretariatschef og Runa Steenfeldt ny socialchef. Foto: Randers Kommune
1. august tiltræder Runa Steenfeldt som socialchef, og 1. september bliver Sasia Jeppesen sekretariatschef i Social og Arbejdsmarked. Dermed ansætter Randers to interne talenter i stillingerne.

RANDERS: Både Runa Steenfeldt og Sasia Jeppesen arbejder i dag i Randers Kommune.

- Det er to stærke talenter, vi netop har ansat. De har begge været igennem ansættelsesforløb, hvor der også var stærke eksterne kandidater. Og på begge poster var vi ikke i tvivl om, at vores to interne talenter var de bedst kvalificerede. Jeg ser frem til, at de begge starter i deres nye job, siger Helene Bækmark.

Ny socialchef 1. august

Runa Steenfeldt kommer fra en stilling som centerleder for Center for Voksenhandicap i Randers Kommune og har tidligere været leder af Myndighed på socialområdet. Hun har siden 2000 arbejdet inden for socialområdet og har også erfaringer både som kontorchef fra Region Midtjylland og som forstander på socialområdet i Region Nordjylland. Hun kom til Randers i marts 2014. Runa Steenfeldt er 46 år og bor i Randers med sin familie. Fritiden bliver blandt andet brugt på at være aktiv i løbeklub. Hun er uddannet fra Aalborg Universitet som cand.scient.adm.

- Jeg er meget glad for, at vi ansætter Runa Steenfeldt som vores nye socialchef. Hun er både fagligt indsigtsfuld i socialområdet og har en ledelsesstil, der matcher Randers Kommune. Sammen med chefgruppen i forvaltningen, ledere og medarbejdere er Runa den rette til at sætte gode rammer om og retning for et velfærdsområde, som i disse år har mange vigtige og svære ting på sin dagsorden, siger Helene Bækmark, direktør for Social og Arbejdsmarked.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og starte samarbejdet med ledere og medarbejdere på området. Jeg er særligt nysgerrig på at lære den del af socialområdet bedre at kende, som jeg i dag ikke har så tæt et samarbejde med. Der venter nogle vigtige opgaver forude, og jeg ser frem til at skabe løsninger i samspillet mellem de fagligt stærke miljøer på socialområdet, borgere og samarbejdspartnere på området, siger Runa Steenfeldt, som tiltræder 1. august 2021.

Annonce

Ny sekretariatschef 1. september

Sasia Jeppesen er uddannet cand.merc.jur. Hun kommer fra en stilling som leder af Ydelseskontoret i Social og Arbejdsmarked. Hun har tidligere arbejdet som juridisk konsulent i Jobcenteret og kommer også med erfaring fra et job som fuldmægtig i Videnskabsministeriet, undervisning i forvaltningsret og har stor erfaring med at forberede sager til politisk behandling. Sasia Jeppesen tiltræder i jobbet som sekretariatschef 1. september 2021. Privat bor 37-årige Sasia Jeppesen i Randers sammen med sin mand og to børn på henholdsvis seks og ni år. En del af fritiden bruger hun i sin have.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af sekretariatet i Social og Arbejdsmarked. Det er et sekretariat, jeg ved er kendetegnet af en høj faglighed og engagerede medarbejdere. Samtidig ser jeg frem til at være med til at blive en del af samspillet mellem det politiske niveau, driften og at indgå som en del af chefgruppen, siger Sasia Jeppesen.

- Sasia har for kort tid siden stået for i samarbejde med sine medarbejdere at håndtere de mange helt ekstraordinære udfordringer, som implementeringen af systemerne KY og KSD gav. Gennem sit job som leder af Ydelseskontoret i Jobcenteret har Sasia netop vist, at hun har, hvad der kræver for at kunne løfte et job som sekretariatschef, hvor der altid er mange bolde i luften med tidsfrister, krav til præcision og overblik, siger Helene Bækmark.

- Jeg er stolt af, at vi kan rekruttere til to så store stillinger fra egne rækker. Det er tegn på, at vi som organisation kan udvikle ledelsestalenter, og at vi også formår at skabe karrieremuligheder for egne ledere. Til begge stillinger var der tæt opløb, og vi fik ansøgninger fra rigtigt dygtige mennesker, som kunne se spændende muligheder i Randers.

Annonce
Randers For abonnenter

Nye trængsler for trafikanter i Randers venter forude: Først var det Hvidemøllebroen, nu skal et af de mest befærdede kryds flyttes

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Østjylland

Politiet må ikke straffe fartsyndere i turistområde: Borgere føler sig magtesløse i spil mellem systemer

Randers For abonnenter

Marienlund skyder op med nye ejerlejligheder midt i populær bydel: Seks ud af 12 lejligheder er allerede solgt inden rejsegildet

Randers

Kære Verdo-kunde: Næste år skal du betale mere end dobbelt så meget som i år for at holde varmen i din bolig

Randers

Politiet søger vidner efter sag om blufærdighedskrænkelse: Fremmed satte sig ind på passagersædet og befamlede og kyssede 21-årig kvinde

Randers

Mand gjorde beboere utrygge i boligområde: Spyttede efterfølgende betjent i ansigtet og slog ham i hovedet med en sko

Randers FC For abonnenter

Det er muligt, tv ikke ville sende, men i Randers elsker vi pokalen af en grund

Navne

25 års jubilæum: Arkivets materiale er der for at blive brugt

Østjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Randers

Hotel Stephansen lukker restauranten til jul: - Det er vel en overgang på vej mod et salg af hotellet

Randers

Camilla og Finn er sikre i deres sag: Derfor lugter det på Randers Havn

Randers

Næsten alle partier står bag: 50 millioner kroner ekstra til børneområdet hvert år

Sport For abonnenter

Udkørt Randers HK-profil utilfreds med løst krudt i skudarmen: - Det er svært, når kroppen siger fra

Østjylland

Kandidat til HK's ledelse krænkede medarbejder verbalt til julefrokost

Annonce