Annonce
112

To unge mænd berøvet med kniv i Hadsten lørdag aften: Har du set de tre gerningsmænd i Moncler-jakker?

Arkivfoto: Palle Herløv
Lørdag aften blev to unge mænd overfaldet og berøvet på Østergade i Hadsten. Østjyllands Politi efterlyser søndag gerningsmændene.

Hadsten: To mænd på 19 og 22 år blev lørdag kl. 22.59 overfaldet og truet på Østergade i Hadsten af tre mænd med anden etnisk baggrund. De var alle tre iført Moncler-jakker, som er et dyrt dunjakke-mærke.

De unge mænd blev begge truet med en kniv og den 19-årige blev ligeledes slået med et jernrør, som han selv havde forsøgt at forsvare sig med. Gerningsmændene forlangte at få udleveret mændenes punge. Dem fik de.

Gerningsmændene kørte herefter fra stedet i en hvid BMW X3.

Der er følgende signalemnet af de tre gerningsmænd: A: Mand, mellemøstlig af udseende, ca. 18-22 år, ca. 170-175 cm høj med kort sort hår i siderne og med krøller i toppen, iført sort tøj og blå Moncler-jakke. Medbragte en kniv. B: mand, mellemøstlig af udseende, ca. 15-20 år, ca. 170-175 cm høj med sort kort hår i siderne og med cirka 5 cm hår i toppen, iført sort tøj og Moncler-jakke. C: mand, mellemøstlig af udseende, ca. 16-20 år, spinkel af bygning med meget kortklippet sort hår, iført sort tøj og Moncler-jakke.

Hvis du har oplysninger i sagen eller genkender gerningsmændene bedes du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Randers FC For abonnenter

Analyse: Derfor har Thomasberg fået noget at tænke over

Annonce