Annonce
Sport

Toft efter forgæves brandkamp: Tænker kun på de sidste mål

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Den danske målvogter stod en stor kamp mod Tyskland, men det rakte ikke til vigtige VM-point.
Annonce

16 redninger i alt, heraf flere på helt oplagte chancer. En redningsprocent på 40. Målvogteren Sandra Toft stod en brandkamp mod Tyskland, men hun har selvsagt svært ved at glæde sig over det efter nederlaget på 25-26 ved VM.

I stedet ærgrer hun sig grusomt over de afgørende tyske scoringer, som hun mener, hun kunne og burde have forhindret.

- Det er meget fint at have stået en fin kamp. Men det eneste, jeg kan tænke på, er de to sidste bolde, som jeg mener, at jeg skulle have taget, siger Sandra Toft.

Keeperen havde røde øjne, da hun forlod banen, og det er tydeligt, at det var et af de nederlag, der gør særligt ondt.

- Den var hård. Den var rigtig hård mentalt. Vi kæmpede hele tiden for at komme helt op, og hver gang vi var ved at være oppe, manglede vi den sidste coolness, og vi formåede aldrig at komme foran.

- Vi ville det alt for meget, og så blev det til stress, siger Sandra Toft.

Danmark fik en rædselsfuld start og var bagud 4-10. Men trods en del misbrugte chancer og tekniske fejl åd danskerne sig ind på Tyskland.

Freja Cohrt udlignede til 22-22, og kort efter misbrugte Stine Jørgensen en stor chance for at give Danmark den første føring i kampen.

- Jeg havde følelsen af, at vi ville vinde ved 22-22. Der følte jeg, at vi havde overhånden. Men det skete desværre ikke, lyder det fra Sandra Toft.

Danmark har tre point efter de første tre kampe og skal have point mod Brasilien og derefter slå Frankrig for at avancere til mellemrunden.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Randers HK For abonnenter

Randers HK vendte tilbage til harpiks, håndbolde og halgulv: Reaktioner og billeder fra opstarten efter fire måneder i dvale

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se billederne: Mette Frederiksen og Bo Tengberg er blevet gift på Møn

Randers HK For abonnenter

Fra U17-bold til håndboldligaen: - Jeg havde slet ikke regnet med at skulle stå her nu

Annonce