Annonce
Randers

Tom kørestol skabte panik på havnen

En elektrisk kørestol, der stod helt ude ved kajkanten med front mod vandet, var mandag aften skyld i, at en redningsaktion blev sat i gang. Foto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Randers: En ældre herre fik mandag aften ved 21-tiden sat en større redningsaktion i gang uden selv at være klar over det.

Han var taget ud og sejle, og havde parkeret sin elektriske kørestol helt ude ved kajkanten i Toldbodgade med front mod vandet. Synet af den tomme kørestol helt ude ved vandet fik senere på aftenen nogle forbipasserende til at bekymre sig.

- Der var nogle, der observerede, at den havde stået der et stykke tid, og fordi den stod helt ude ved kanten, blev de bange for, at en person kunne være faldet i vandet, fortæller beredskabsinspektør Niels Henrik Nielsen, Beredskab og Sikkerhed Randers.

Politiet blev tilkaldt, og betjentene blev ligeledes bekymret over synet af den tomme kørestol med front med vandet.

- Politiet bad os komme og gennemsøge vandet, fortæller beredskabsinspektøren og fortsætter:

- Vi havde lige fået sat vores båd i vandet, da der kom en handicapbus med en ældre mand, som kom for at hente sin kørestol. Han havde heldigvis bare været ude at sejle.

Lettet over, at der alligevel ikke var tale om en drukneulykke, kunne både beredskab og politi pakke sammen og køre fra havnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce