Annonce
Randers

Tomme butikker får nyt liv i vinduerne

De tomme butiksvinduer er blevet lidt sjovere at se på, efter EDC har sat en grafiker og et skiltefirma til at pynte ruderne. Her er det på den tomme Fætter BR-butik, men flere andre er på vej til at få liv i vinuderne. Foto: Lone Hammer Sørensen

EDC har besluttet at forskønne de tomme butikker med folio, der bringer lidt liv ind i bybilledet. Den tidligere Fætter BR har netop fået et nyt udtryk, og snart får Støvsugerhuset, Jørgen Schmidts Cykler og Toves Elektronikbutik det også.

Annonce

Randers: EDC Erhverv Trio har besluttet sig for at gøre lidt ved udseendet af de tomme butikker, der står til salg eller leje i Randers midtby.

- Man har jo tit diskussionen om, at det ikke ser pænt ud at have tomme butikker stående i midtbyen. Det giver et forkert signal. Så nu putter vi noget heldækkende folio på med en karikeret tegning, som gerne skulle pynte lidt på det hele, siger Lars Kandborg fra EDC.

Der er allerede kommet nyt liv i de tomme vinduer hos det tidligere Fætter BR i midtbyen. Her er vinduerne lavet om til en skobutik, hvor der sidder en dame og prøver et par sko. Der er glughuller, så man stadig kan kigge ind og se, hvad der foregår bag facaden.

Og de tomme butikker efter Støvsugerhuset i Kirkegade, Jørgen Schmidt Cykler i Kirkegade og Toves Elektronik i St. Voldgade får også snart liv i vinduerne med heldækkende folie.

Det er en grafiker, der har tegnet for EDC, og så er folioen lavet af In-Sign Skilte, oplyser Lars Kandborg.

En dame prøver sko. Og det er da sjovere at se på, en blot et tomt vindue eller måske brunt papir. Foto: Lone Hammer Sørensen
EDC har sat sig for at gøre noget ved de tomme ruder i midtbyen. Foto: Lone Hammer Sørensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Talenter banker på mod Esbjerg

Randers FC

Thomasberg tvivler på puljesejren: Kommer ikke i allerstærkeste opstilling

Annonce