Annonce
Norddjurs

Aarhus-virksomhed rykker ind i Vivild: - Vi regner med at skulle bruge to til fem medarbejdere inden jul

Anders Høyer og Jane Ellesøe-Rasmussen fra Anders Høyer Transmission, der efter påske får sit lager- og logitstikcenter i Vivild i de tidligere trykkeri-lokaler på C. M. Rasmussens Vej 5 ved siden af Bording Link A/S. Foto: Helle Elgaard Kvist
Nystartet Aarhus-virksomhed har købt sig ind i en del af de gamle trykkerilokaler i Vivild, der nu skal fungere som lager- og logistikcenter for virksomheden.

Vivild: De knap 8.000 kvadratmeter på C. M. Rasmussens Vej 5 i Vivild, der har været en del af det tidligere bogtrykkeri i byen, er nu kommet på nye hænder.

Det er virksomheden, Anders Høyer Transmission, eller bare AHT, der har kontor på Aarhus Havn, der rykker ind i lokalerne.

Virksomheden er forholdsvis ny, da den først blev stiftet i oktober sidste år, men Anders Høyer, der sammen med Carsten Jakobsen ejer firmaet, er særdeles bekendt med branchen, og for nogle klinger efternavnet Høyer måske også velkendt.

Det var nemlig Anders Høyers farfar, Svend Høyer, der i 1974 grundlagde firmaet Svend Høyer A/S, der senere blev drevet videre af Anders Høyers far, Lars Høyer, men som blev solgt i 2016.

Annonce

Brug for medarbejdere

AHT sælger udstyr inden for mekanisk transmission, som blandt andet rullekæder, tandhjul, gear, kileremme og koblinger, og der sælges både standardprodukter i eget navn og produkter af andre mærker såsom Rossi og Westcar. Køberne er både store, globale virksomheder og mindre maskin- og smedevirksomheder.

Med lager- og logistikdelen beliggende i Vivild forventer virksomheden at være godt kørende i forhold til at sende varer afsted, da afstanden til E45 er kort, og samtidig giver placeringen gode muligheder for at rekruttere nye medarbejdere.

- Vi regner med at skulle bruge to til fem medarbejdere inden jul, og vi håber, at den her beliggenhed kan være med til at skaffe gode medarbejdere fra oplandet, siger Anders Høyer.

Virksomheden beholder administrationen på Aarhus Havn, da Anders Høyer selv er bosiddende nær byen og kommer til at være mest på kontoret.

Annonce

Vivild Erhvervspark

Lige nu ser lokalerne en smule trætte og støvede ud, og planen er da også, at de skal friskes op, inden virksomheden rykker ind.

- Vi starter med en medarbejder her 1. april og åbner efter påske, så inden skal der males og shines up. Derefter skal der sættes i stand stille og roligt, og måske skal der også rykkes noget ned på sigt, siger Anders Høyer.

De mange kvadratmeter er købt med henblik på at fungere som lager- og logistikcenter for AHT, men de er ikke købt af AHT, men gennem virksomheden Vivild Erhvervspark, der også ejes af Anders Høyer, da tanken er, at der kan blive plads til andre virksomheder på adressen.

- AHT starter med at bo til leje i den sorte hal, hvor vi har mellem 2.500 og 3.000 kvadratmeter, og vi tror selv på, at vi kan udfylde alle lokalerne, men ellers kan det lejes ud, siger Anders Høyer.

Annonce

Transmission i blodet

Foruden Anders Høyer og Carsten Jakobsen er der tre ansatte i AHT. Den ene er Jane Ellesøe-Rasmussen, der har arbejdet 19 år som sælger i Svend Høyer, og tilsammen har de fem medarbejdere masser af viden at slå på.

- Vi har det i blodet. Vi kommer alle fem fra samme fra samme industri, og til sammen har vi over 50 års erfaring inden for mekanisk transmission, siger Jane Ellesøe-Rasmussen.

Så selv om AHT ikke har mange måneder på bagen, så bliver det viden og erfaring samt god service, som virksomheden kommer til at sælge sig på.

- Vi sælger kundetilpassede løsninger, og vi kommer til at have plads til et stort lager, så der hele tiden er et lager klar til kunderne, så de ikke skal vente på tingene, siger Jane Ellesøe-Rasmussen.

Drømmen er at blive en stor og anerkendt aktør på markedet.

- Vi vil gerne være en stor virksomhed, der er dygtig og pålidelig, siger Anders Høyer og bliver suppleret af Jane Ellesøe-Rasmussen.

- Når folk tænker transmission, så skal de tænke AHT, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce