Annonce
Navne

Topleder fejrer et kvart århundrede i Krifa

Preben R. Jørgensen, der er administrerende direktør i Krifa, kan 1. juni fejre sit 25 års jubilæum i organisationen.

Preben R. Jørgensen begyndte for 25 år siden sin karriere i Krifa som revisor, og selv om han nu er øverste chef i organisationen, har han aldrig glemt, hvor han kommer fra.

Hans kollegaer beskriver ham som ordentlig, punktlig, grundig og jordnær – tillægsord, han har skaffet i sin opvækst med brugsuddelerforældre i Ørnhøj.

Uanset hvor man spørger i Krifa, bruger medarbejderne ord som ordentlig, grundig og troværdig til at beskrive 50-årige Preben R. Jørgensen, der er administrerende direktør i organisationen.

Han kan 1. juni fejre sit 25 års jubilæum i Krifa, og tillægsordene har hængt ved, siden Preben R. Jørgensen var dreng. Direktøren er vokset op med brugsuddelerforældre i Ørnhøj, hvor han tidligt lærte at smøge ærmerne op – med gode værdier og næstekærlighed i centrum.

Han begyndte som flaskedreng i 5. klasse og kom i revisor-lære hos BDO i Herning i 1989. Fem år senere fik han sit første job i Krifa, og to måneder efter fik han tilbudt sit første lederjob samme sted. I 2014 blev han konstitueret som administrerende direktør, og i 2015 blev han ansat i samme stilling.

- Jeg skulle jo bare have været her i tre-fire år og så videre igen. Men jeg forelskede mig i Krifa, siger Preben R. Jørgensen.

Privat bor Preben R. Jørgensen i Randers med sin kone Inge Lise R. Jørgensen, der er sygeplejerske. Sammen har de Kristine på 16 år, der går på efterskole, Simon på 19 år, der går på HHX og 21-årige Andreas, som for tiden arbejder som lærervikar.

Jubilæet fejres i Krifas hovedsæde i Aarhus med en reception for kollegaer og en snæver grupper af venner, familie og samarbejdspartnere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Kommunen støtter tv-sjov fra Christian Fuhlendorff og lokal instruktør med en million: Skal vise de gode sider af Randers

Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Randers

Torsdagens færdselulykke ved Harridslev: 28-årig motorcyklist ramt af 57-årig bilist

Annonce