Annonce
Randers

Toppac planlægger nyt hovedkvarter i Sdr. Borup

Toppac har købt en 40.000 kvadratmeter stor grund, hvorpå man vil opføre et helt ny fabrik. Arkivfoto: Lars Rasborg
Plastemballage-producenten Toppac har netop afsluttet købet af en 40.000 kvadratmeter stor grund på Metervej i Randers Syd.

RANDERS: Emballagevirksomheden Toppac har købt en ikke mindre end 40.000 kvadratmeter stor grund, som skal danne ramme om virksomhedens nye domicil og produktion fra 2022 – og sikre fundamentet for virksomhedens udvikling. Domicil-byggeriet påbegyndes sidst på sommeren og forventes afsluttet i slutningen af 2022.

- Vi ser meget frem til at flytte ind i vores nye fabrik. Det er mere end bare en ny adresse. Det er et vigtigt led i den fortsatte udvikling af Toppac som en moderne produktionsvirksomhed. I fremtiden vil vi kunne tilbyde vores kunder endnu flere muligheder, og vi vil styrke vores store fokus på fødevarehygiejne, siger Lars Søberg, administrerende direktør i Toppac.

Udviklingen er resultatet af en generel ekspansion af virksomheden efter Færch & Co. købte 80 procent af Toppac i december 2017.

Også inden Færch & Co.'s overtagelse gik det godt i virksomheden, som først og fremmest producerer plastemballage til fødevarindustrien. Således er Toppac flere gange kåret som Gazelle, ligesom den har modtaget såvel Randers Kommunes Globaliseringspris som Erhvervsprisen i henholdsvis 2008 og 2013. Omkring 90 procent af produktionen hos Toppac, der beskæftiger cirka 30 medarbejdere, eksporteres.

Toppac blev grundlagt i 2001 af Søren Mark Andersen, som altså solgte sit livsværk til Færch & Co. for tre år siden. Han fortsatte dog et par år som virksomhedens administrerende direktør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Fra rødt kort til drømmemål: Piesinger nyder succes i Randers FC

Annonce