Annonce
Randers

'Tossen' takker alle, der holder Danmark i gang: - Det var tid til at sprede noget glæde i den her tid

Christian Oest er sendt hjem fra sit job på Tradium på 19. dagen, så nu mente han, at det var tid til at sprede noget glæde. Foto: Annelene Petersen
Christian Oest, som betegner sig selv som en "tosse", stod tirsdag middag i en time ved politigården i Randers i festlig udklædning og et stort skilt for at hylde og takke alle de mennesker, der holder Danmark i gang, og alle andre, der for den sags skyld trængte til et smil.

Randers: Coronakrisen har vendt op og ned på folks hverdag i sådan en grad, at det for nogle kan være svært at få mundvigen til at vende den rigtige vej igen.

Det har Christian Oest fra Randers tænkt sig at lave om på.

Tirsdag middag trak han i fuldt ornat, det vil sige dannebrogspyntet paryk, solbriller og kappe, og stillede sig op ved rundkørslen nedenfor politigården i Randers i en times tid med ordet "TAK" skrevet på et stort skilt.

- Jeg er jo en tosse, som godt kan lide at klæde mig ud, og så har jeg tænkt lidt over, hvordan man kan takke alle dem, der arbejder og holder Danmark i gang. Det kan jeg gøre her, hvor der kører chauffører og folk fra sygehuset forbi og alle mulige andre også, lyder det fra Christian Oest, som har masser af overskud til at vinke og vifte med skiltet til de forbipasserende i løbet af interviewet.

Udklædningen har tidligere været luftet i og omkring Randers, da Christian Oest i sommer turnerede rundt i området og så Tour de France-etaper i samme mundering. Det foregik blandt andet fra en 18 meter høj silo, en mole i Grenaa og i Djurs Sommerland.

Under coronaepidemien har han tidligere været forbi politistationen med sine børn for at sætte flag op, og nåede man ikke at få et vink og en tommel op af "tossen" tirsdag, kan det være, at man er heldig en anden dag.

- Jeg kommer temmelig sikkert til at gøre det igen. Jeg kan ikke arbejde p.t., så jeg går bare og venter på, at vi kan komme i gang igen. Det har indtil videre taget 19 dage, så nu var det tid til at sprede noget glæde i den her tid, siger Christian Oest, som er kok på Tradium, men er blevet sendt hjem på grund af coronaens hærgen.

Christian Oest iklædte sig tirsdag middag dannebrog og stillede sig ud til vejen for at sige tak til dem, der trænger til det i disse coronatider. Foto: Annelene Petersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce