Annonce
Læserbrev

Træbro i Tøjhushaven - den kan I da selv lave

Annonce

Læserbrev: En beboer i én af de gule blokke på Toldbodgade har gjort opmærksom på den glatte træbro, der løber gennem den sydlige ende af Tøjhushaven. Jeg kan kun have ondt af de personer, der er faldet og kommet til skade. Men alle, der færdes her, kender til de glatte forhold og kører/går de par meters omvej, der er tale om. Det er jo også sundt.

Kommunen forholder sig helt korrekt med tydelige advarsler og anvisning af en anden rute.

80 procent af brugerne bor i en af boligerne på Toldbodgade og kender alt til risikoen i vådt føre. At man så alligevel går/kører dén vej, selvom flere falder gentagne gange, er jo helt på egen risiko.

At kræve, at kommunen bare skal forbedre stien, er meget nemt, toldfrit og hyklerisk.

Tag dog selv et ansvar, lav en rask indsamling blandt beboerne. Det vil ikke koste mange kroner at indkøbe nogle ruller trådnet, I selv i en weekend kan montere på stien (som det er gjort ved motorbådsklubben).

Specielt i Toldbodgade-nabolaget har I jo tidligere vist et meget entreprenant sindelag, dengang dog til den negative side. I kan passende mobilisere de "entreprenante" igen.

Kommunen har sandelig ikke noget imod initiativer fra borgerne, når det vel at mærke er til alles bedste/helbred.

Tidligere var der ni flotte rødeltræer langs stien, der blev forgiftede og efterfølgende måtte fældes. Sjovt nok var der ingen i nabolaget, der mente, kommunen skulle være behjælpelig med at "forbedre" udsigten over Tøjhusparken.

Oprydningen efter denne udåd kostede så lige kommunen/alle borgere 100.000. De skyldige er så vidt vides stadig ikke fundet.

Men man kan jo have sine anelser om lokaliteten. Så tal ikke om ansvarsfraskrivelse

Det vil være helt passende, som skribenten selv indikerer, at tage borgeransvar for forbedring af sikkerheden på træbroen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Navne, noter og bud på opstillingen: Profiler vender tilbage til Europa-jagt

Annonce