Annonce
Randers FC

Træner-ros til Klysner efter første Superligastart: - Lignede en ung mand, der ville vise sig frem

Tobias Klysner debuterede i startopstillingen, da Randers FC slog Hobro 3-2 i Superligaen. Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Tobias Klysner var for første gang i Superligaen med fra start i sejren mod Hobro, og den unge kantspiller høstede træner-ros efter opgøret, hvor han havde næstsidste fod på Vito Hammershøy-Mistratis scoring.

Randers: - Det havde jeg sgu ikke lige forventet.

Sådan indledte Tobias Klysner interviewet med Randers Amtsavis, der efter sejren på 3-2 over Hobro kunne lykønske den 19-årige kantspiller med sin første startplads i Superligaen.

Han fik de første 64 minutter på højre kant, og cheftræner Thomas Thomasberg var tilfreds med præstationen.

Annonce

- Jeg synes, at han kom ind med en god energi og power. I det hele taget hang vores presspil godt sammen, og det var han selvfølgelig også en del af. Han havde nogle fine aktioner og lignede en ung mand, der ville vise sig frem. Det kan jeg godt lide, lød det fra Thomas Thomasberg.

Assist til Vito

Hovedpersonen selv var også tilfreds med den måde, som han forvaltede sin første startplads i Superligaen.

- Det gik godt. Jeg gjorde det simpelt, og så fik jeg også krydret det med en lille assist til Vito (Hammershøy-Mistrati, red.). Det var en af de nemme, men de tæller også, lød det bag et grin fra Tobias Klysner, der blot sendte en flad aflevering over ti meter retur til Vito Hammershøy-Mistrati, som på egen hånd tryllede på kanten af feltet.

For Tobias Klysner var der mere defensivt, hårdt arbejde end offensive momenter, men ifølge kantspilleren skal den del nok komme med.

- Jeg forsøgte at udfordre offensivt, så det er jeg okay tilfreds med. Det var min første start, og det er ikke blevet til så mange minutter hidtil, men det skal nok komme. Det var skønt at starte med en sejr, fortalte Tobias Klysner.


Jeg gjorde det simpelt, og så fik jeg også krydret det med en lille assist til Vito (Hammershøy-MIstrati, red.). Det var en af de nemme, men de tæller også.

Tobias Klysner, Randers FC
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce