Annonce
Randers FC

Trænerteamet snører støvlerne med andre Randers FC-koryfæer: Møder udsattelandshold på Langvang

Randers FC's trænerteam, Thomas Thomasberg og Rasmus Bertelsen, træder selv inden for kridstregerne på Langvang Stadion tirsdag aften, hvor de sammen med et udvalgt All Star-hold møder udsattelandsholdet. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Cheftræner Thomas Thomasberg og assistenttræner Rasmus Bertelsen møder sammen med tidligere Randers FC-profiler som Chris Sørensen og Mads Agesen udsattelandsholdet på Langvang Stadion tirsdag aften. Showkampen er en del af årets Ferie Camp for socialt udsatte.

Randers: Mandag blev årets Ferie Camp åbnet på Langvang Stadion, hvor mere end 1700 socialt udsatte fra hele landet samles til en underholdende sommerferie.

"Verdens største værested", som ferielejren også kaldes, bliver arrangeret af Landsforeningen for Væresteder, som blandt andet sørger for alskens former for underholdning.

En af de mange højdepunkter i løbet af ugen er kampen mellem et udvalgt Randers FC-hold og udsattelandsholdet.

Det kronjyske mandskab består af lokale fodboldspillere, som får selskab af Randers FC's trænerteam, Thomas Thomasberg og Rasmus Bertelsen, samt tidligere profiler som blandt andet Chris Sørensen, Rasmus Katholm og Mads Agesen.

- Det er et godt projekt, som vi gerne vil støtte op omkring. Derfor hjælper vi også til med Ferie Campen ved at stille trænere til rådighed i forhold til at afholde fodboldskoler for de mange deltagere, siger Søren Pedersen, sportslig og kommerciel direktør i Randers FC.

Showkampen mellem Randers FC All Star-holdet og udsattelandsholdet løber af stablen tirsdag aften klokken 19.30 på Langvang Stadion.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce