Annonce
Sport

Træning på terrassen: - Jeg mangler fællesskabet

Camilla Lyngs har været medlem hos CrossKompagniet siden november 2018 og plejer at komme der fem-seks gange om ugen. Foto: Heidi Stejlborg Mikkelsen.
Coranakrisen har henvist 30-årige Camilla Lyngs til at træne på terrassen. CrossKompagniet holder lukket, men hun bruger de videoer, som klubben sender ud. Kun fællesskabet mangler, og det vender hun tilbage til så snart, det er muligt.
Annonce

Randers: Mange har faste træningsrutiner i løbet af en uge, men nedlukningen af alle træningsmiljøer på grund af coronavirus har tvunget folk til at omstille sig og tænke i alternativer.

Fittnesudbyderne hjælper danskerne til at lade sofaen stå øde hen ved at publicere videoer til hjemmetræning på internettet, og for Camilla Lyngs er videoerne til hjemmetræning blevet kompensationen for den normale gang hos CrossKompagniet i Randers.

Cross-klubben lægger dagligt træningsprogrammer ud til sine medlemmer i en lukket Facebook-gruppe om formmiddagen, inden de afholder live-sessions om eftermiddagen, og den 30-årige crossfitudøver eksekverer.

- Jeg kan ikke være med live om eftermiddagen, da jeg stadig passer mit arbejde på trods af krisen, men jeg laver de programmer, som de lægger ud, når det passer ind, fortæller Camilla Lyngs, der har været medlem hos CrossKompagniet siden slutningen af 2018.

Annonce

Mere end bare træning

Fem gange om ugen træner hun under åben himmel på hjemadressen, hvis vejret tillader det.

- Jeg har lavet en træningsstation på min terrasse, hvor jeg kan lave de programmer, som CrossKompagniet sender ud. Selvfølgelig mangler jeg nogle faciliteter, men jeg har en hund, der vejer cirka 10 kilo, så ham bruger jeg som vægt i ny og næ. Det fungerer, fortæller Camilla Lyngs.

Men hvis hjemmetræningen virker, er det så ikke er spild af penge at betale et månedligt abonnement, når du kan gøre det gratis på terrassen?

- Overhovedet ikke. I CrossKompagniet har vi verdens bedste fællesskab, og det mangler jeg helt vildt. Det er så meget mere end træning at komme i klubben, og derfor er det også alle abonnementspengene værd. Det er mit andet hjem, og jeg glæder mig vanvittigt til at komme tilbage, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce