Annonce
Randers

Træningsstart for de yngste

Randers Freja er parat til at tage imod deres kommende superliga-spillere. Tilsendt foto
Randers Freja sætter fokus på de yngste spillere dette forår
Annonce

RANDERS: Sommerferien er slut, og det betyder også, at landets fodboldspillere snart skal på græs igen. Hos Randers Freja starter træningen for den yngste aldersgruppe lørdag 15. august. Både drenge og piger i alderen 3-10 år vil kunne prøve, hvordan det er at gå til fodbold. Til opstartsarrangementet vil der blandt andet være forskellige konkurrencer og specielle baner, hvor de yngste spillere kan boltre sig.

Annonce

Fine faciliteter

I Randers Freja vil træningen i foråret foregå på kunstgræsbanerne ved siden af stadion, og træningen varetages af en dygtig trænerstab med Jack Roni i spidsen. Jack Roni har mange års trænererfaring med talentfulde spillere og er nu klar til at modtage de yngste piger og drenge.

- Det er vigtigt, at børnene har det sjovt, og derfor vil der være masser af boldspil og lege. Vi har fantastiske faciliteter, og sammen med de andre trænere glæder jeg mig til at tage imod børnene, fortæller han.

Annonce

Lørdagstræning

Randers Freja har spillere i alle aldersgrupper og vil i foråret have fokus på de yngste grupper. Træningen for disse spillere foregår lørdage.


Det er vigtigt, at børnene har det sjovt, og derfor vil der være masser af boldspil og lege.

Træner Jack Roni


- Ved at placere træningen lørdag formiddag vil børnefamilierne stadig kunne få noget ud af lørdagen og børnene komme til træning på et tidspunkt, hvor de er friske og veludhvilede, siger Jack Roni.

På sigt vil børnene komme med til kampe og stævner i tre-mands-bold, hvor der blandt andet spilles på små baner. Træning og kamp foregår fuldstændigt på børnenes præmisser – og der skal være plads til masser af sjov og leg.

- Det er en glimrende mulighed for at få masser af dejlig frisk luft og møde nye kammerater. Vi glæder os til, at det bliver lørdag 15. august, siger han.

Hvis børnene og deres forældre ikke har mulighed for at deltage lørdag 15. august, er de mere end velkommne til at komme til de næste træninger.

molu

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Randers FC For abonnenter

Tilbagevendt Tosin skal slippes løs: - God nyhed med ekstra frihed

Randers FC

Randers FC møder mestrene: Helvedet i Herning, formationsforvirring og bud på startopstillingen

Annonce