Annonce
112

Jord fra lastbil i færdselsuheld spærrer Viborgvej

Arkivfoto: Annelene Petersen
Et færdselsuheld mellem en bil og en lastbil med jord har lukket Viborgvej, og det giver nok kø og langsom kørsel, oplyser Østjyllands Politi.
Annonce

Randers: Det endte med en ufrivillig tur, først ned i grøften og derefter ud på marken, for en lastbilchauffør, da han fredag ved 10.30-tiden kørte sammen med en personbil på Viborgvej lige uden for byskiltet mellem motorvejsbroen og rundkørslen. Beredskab og Sikkerhed blev kaldt til stedet med en melding om fastklemte, men da de ankom til stedet, havde ambulancefolkene fået manden i personbilen ud.

- Han var okay, og man kunne snakke med ham, men han havde fået nogle skrammer og blev derfor kørt en tur op på Traumecenteret, siger indsatsleder i Beredskab og Sikkerhed Randers, Jørgen Hansen.

Lastbilchaufføren var ikke kommet noget til, men lastbilen var endt på marken.

- Føreren af personbilen kommer af uvisse grunde over i den modsatte vejbane, hvor han rammer lastbilen. Det er ikke en frontal kollision, men deres venstre hjørner rammer sammen, og ved sammenstødet går lastbilens bremser og styretøj i stykker, så han mister kontrollen over den, siger Jørgen Hansen.

Uheldet vil dog give en del trafikale problemer, idet en del af vejen vil være spærret i løbet af de næste timer, da det jord, som lastbilen kørte med, skal læsses om.

Det vil formentligt give kø og langsom kørsel, lyder det fra politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce