Annonce
Randers

Trailerbutik udvider med flere kvadratmeter og nye produkter

Prof-Shoppen har udvidet sortimentet med skov- park og havemaskiner. Pressebillede
Trailerforhandleren Prof-Shoppen har udvidet forretningen med et nyt, 600 kvadratmeter stort butiksafsnit med skov-, park- og havemaskiner og tilknyttet serviceværksted.

Randers: Fra mere eller mindre at være en ren trailer-handel har Prof-Shoppen på Hobrovej i Råsted nu suppleret varesortimentet med maskiner til skov-, park- og havearbejde.

Det nye butiksafsnit er 600 kvadratmeter stort, og i tilknytning er indrettet et 200 kvadratmeter stort serviceværksted. Dermed er Prof-Shoppen arealmæssigt vokset til dobbelt størrelse. Men der er også ansat flere medarbejdere.


Annonce

Vores nyindrettede værksted vil blive bemandet af lokale mekanikere med mange års erfaring inden for faget, så vi kan håndtere alle mærker som Husqvarna, Stiga, Stihl og Cub Cadet.

Alexander Rahbæk Kristoffersen, indehaver af Prof-Shoppen


- Med ekstra mandskab har vi nu mulighed for at servicere både trailere og havemaskiner, og med udvidelsen af både butikken og værkstedet i Randers er vi klar til at byde erhvervs- og privatkunder velkommen, siger indehaver Alexander Rahbæk Kristoffersen og fortsætter:

- Vores nyindrettede værksted vil blive bemandet af lokale mekanikere med mange års erfaring inden for faget, så vi kan håndtere alle mærker som Husqvarna, Stiga, Stihl og Cub Cadet.

Prof-Shoppen startede i 2009 som web-baseret trailer-butik, men er nu fysisk til steder i fem byer, en på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland, altså blandt andet i Randers.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce