Annonce
Randers

Trailerfolkets paradis: Prof-Shoppen ruller ind i det gamle Trailerland

Indehaver af Prof-Shoppen, Alexander Rahbæk Kristoffersen, går benhårdt efter prisen som årets Brenderup-forhandler 2019. Pressefoto

Den seneste måned har Prof-Shoppen haft travlt med at fylde den nye butik op.

Annonce

Randers: Der skulle ikke gå mange måneder, fra Trailerland lukkede dørene i, til en ny trailerforhandler nu slår dørene op i samme lokaler. Prof-Shoppen står således klar fra fredag 1. marts med 800 kvadratmeter butik, fyldt til randen med trailere, havemaskiner og kaffe til kunderne.

- Jeg glæder mig til at byde såvel gamle som nye kunder indenfor. Vi får et stort udvalg og gode tilbud, så lageret er helt fyldt med alt fra mindre fritidstrailere til de helt store erhvervstrailere på op til 3,5 ton, siger afdelingsleder Henrik Jensen.

Prof-Shoppen overtog bygningerne 1. februar, og har siden da været i fuld gang med at fylde butikken op, og fra på fredag vil det igen være muligt at få enten trailer eller havemaskine udleveret direkte fra lokalerne på Hobrovej 335.

I 2009 startede Prof-Shoppen med at forhandlere trailere fra Brenderup, og er i dag Danmarks største forhandler af netop det mærke. Sidenhen er sortimentet dog blevet udvidet til både at indeholde andre trailermærke såsom SARIS, EURO, Woodford, og derudover også havemaskiner, elspil og meget mere.

I starten var virksomheden primært webbaseret, men med åbningen i Randers findes der nu fem fysiske Prof-Shoppen butikker i Danmark.

- Vi ser frem til at kunne vejlede og servicere vores kunder i nærområdet inden for trailere og havemaskiner. Vi retter vores fulde fokus på at fortsætte det gode samarbejde med eksisterende kunder, men ser også frem til at vise vores store udvalg inden for trailere og havemaskiner til erhvervskunderne, siger indehaver af Prof-Shoppen, Alexander Rahbæk Kristoffersen.

Afdelingen i Randers vil altid have mellem 200 og 500 trailere på lager, så der er rigeligt med muligheder, for de trailerglade randrusianere. Prof-Shoppen oplyser desuden, at de matcher priser på alle deres trailere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte af sejren i Hobro: Bundgaard-debut, karantænefare og et mirakel fra puljesejr

Annonce