Annonce
Norddjurs

Travlhed i Schmidthuset: Stor åbningsfest er lige om hjørnet

Medarbejderne i Schmidthuset har travlt med at gøre den nye Hay-afdeling klar til den snarlige åbningsfest. Fra venstre er det Mariann, Connie, Marie, Karl-Aage, Jesper, Svenne, der giver en hjælpende hånd med ombygningen, og yderst til højre direktør Jesper Schmidt. Privatfoto
Det bliver fejret med en stor åbningsfest, når det nu tidligere Schmidt Møbler på fredag 15. marts relancerer sig selv som det moderne bolighus, Schmidthuset.
Annonce

Grenaa: Det er ikke længe siden, at Schmidt Møbler i Grenaa ændrede navn til Schmidthuset.

Navneskiftet er kommet i forbindelse med et generationsskifte i den familieejede møbelbutik, som nu styres af fjerde generation. Men det er ikke den eneste ændring i huset. Den nye mand i front, Jesper Schmidt, har nemlig også bestemt sig for, at forretningen i fremtiden skal være et moderne bolighus, der tilbyder meget mere end møbler.

Første skridt på vejen er åbningen af en ny, stor afdeling, som udelukkende fyldes op med produkter fra den danske designsucces Hay. Afdelingen bliver indviet ved en åbningsfest på fredag 15. marts.

- Vi har travlt med ombygning og indretning, men vi skal nok nå det. Vi glæder os til at vise 250 superflotte kvadratmeter med et bredt sortiment fra Hay, og håber at mange kigger forbi, siger Jesper Schmidt, der i anledning af relanceringen både byder på goodiebags med produkter fra Hay til de første kunder, lidt godt og spise og drikke, live-musik og mange andre aktiviteter.

Annonce

En stor investering

Åbningen af Hay-afdelingen bliver ifølge direktøren selv kulminationen på et langt sejt træk, hvor Schmidthuset har kæmpet for at overbevise Hay om, at forretningen skulle have en afdeling med den kendte designvirksomhed.

En kamp, som til Jesper Schmidts store glæde, førte til succes.

- Det er en stor investering for os, men det er en investering i fremtiden, og vi er ikke i tvivl om, at vi som Hay-forhandler får mange nye kunder. Vores forretning er jo i alt på omkring 3500 kvadratmeter, og afdelingen med Hay betyder, at vi endnu mere end tidligere kan inspirere kunderne inden for boligindretning, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce