Annonce
Randers

Tre bands fra Randersområdet kan ryge i Tak Rock-finalen: - I Randers har man fede muligheder for at udvikle sig

Power Mode fra Randers laver Punk Rock med et hint af Ska. De håber ligesom to andre bands fra området at blive ét af de fem bands, som i Tak Rock Band Battle-finalen skal dyste om at varme op for Minds of 99 i Royal Arena. Pressefoto: René Berg Andersen
Udover Muirheads fra Langå er også Power Mode fra Randers og Blue Minds fra Spentrup med i Tak Rock Band Battle. Alle tre bands er endt i semifinalen.

Randers/Spentrup: Power Mode spiller aggressiv og humoristisk punk rock, mens Blue Minds spiller følsom rock. Begge bands har kæmpet sig i semifinalerne i Tak Rock Band Battle på udebane og håber nu på publikumsstemmer til at komme i finalen. Og så kommer begge bands ligesom tidligere omtalte Muirheads fra Randersområdet.

Der er i alt ni bands, som er kommet i en slags semifinale, hvorfra de fire med flest stemmer går videre til en finale på Pumpehuset sammen med et band efter The Minds of 99's valg. For den endelige præmie er netop at varme op for netop det band i Royal Arena 23. november.

- Vi går all in på at komme videre, fortæller Emil Ladegaard, som spiller guitar i Blue Minds.

Bandmedlemmerne bruger al deres tid på enten at øve og på at lave ny masterindspilning af flere af deres numre. De unge mænd i bandet er mellem 21 og 23 år gamle, og de har gået i folkeskole og ungdomsskole sammen. Bandet har snart eksisteret i to et halvt år.

- I nogle skoleklasser spiller man fodbold, fordi det gør alle. På vores årgang var det musik, der var populært, forklarer Emil Ladegaard.

Selvom Blue Minds spiller lidt stilfærdig musik, har de også nogle nye numre i ærmet med lidt mere gang i, som de håber kan overbevise Minds of 99, hvis Spentrup-bandet kommer med i finalen.

Annonce
- Det er på tide, at folk får åbnet øjnene for, at Randers også er en kulturby. Vi er faktisk en kunstnerisk by med fede muligheder for, at ungdommen kan udvikle sig. Og det er vi nogen, der udnytter.

Mathias Nikolaj Paysen, trommeslager i Power Mode

Har tidligere vundet konkurrencer

Power Mode er i høj grad et live-band, som også tidligere har vundet live-konkurrencer.

- Vi havde egentlig svoret, at vi ikke ville konkurrere mere, men i stedet fokusere på vores musik og vores musikvideoer, fortæller Mathias Nikolaj Paysen, som er trommeslager i Power Mode.

Bandet, som mødte hinanden i Vorup, er sidst i 20'erne og har spillet sammen i seks år.

- Men så kom den her konkurrence, som simpelthen var for god til at lade være, og så fik vi blod på tanden igen, fortæller Mathias Nikolaj Paysen.

- Vi tror, at vi er et rigtig godt bud på et opvarmningsband, som virkelig kan skabe noget stemning, siger han.

Så mange Randersbands i finalen som muligt

Men selvom begge bands er dybt fokuserede på at vinde, vil de gerne have så mange randersbands med i finalen som muligt.

- Jeg har allerede stemt på Power Mode, og hvis man kan stemme på tre, vil jeg også gerne stemme på Muirheads, slår Emil Ladegaard fast.

- Det er rigtig godt med sådan et arrangement, hvor vi kan vise Randers' styrker frem, siger han.

Mathias Nikolaj Paysen er endnu mere begejstret.

- Det er på tide, at folk får åbnet øjnene for, at Randers også er en kulturby. Vi er faktisk en kunstnerisk by med fede muligheder for, at ungdommen kan udvikle sig. Og det er vi nogen, der udnytter, understreger han.

Bandmedlemmer

Blue Minds består af:
Forsanger: Tobias Reng
Guitar:Emil Ladegaard
Trommeslager: Anders Larsen
Guitar: Daniel Bay
Bas: Mads Skyum
Producer: Nikolaj Andersen

Power Mode består af:
Forsanger og rytmeguitar: Martin Malmkjær Pedersen
Guitarist: Calle Rindom
Bassist: Mads Guldborg
Trommeslager: Mathias Nikolaj Paysen

Delresultater af afstemningen

De fire bands med flest stemmer - samt et band efter Minds of 99's valg - ryger i finalen.

Mandag så resultaterne af afstemningen ud som følger:

Blue Minds: 1188

Muirheads: 1095

Unka Fanka: 780

Høker: 657

Kalaset: 528

Power Mode: 519

Mawic: 328

Kjurious: 184

Josa Barck: 21

Mandag morgen var det Blue Minds fra Randers, som førte i afstemningskonkurrencen på Royalbeer.dk om at komme videre til finalen. Men der er stadig otte dage til at stemme. Pressefoto: Jeff Würtz Ejlersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC

Fra rødt kort til drømmemål: Piesinger nyder succes i Randers FC

Randers FC For abonnenter

Randers FC-optakt: Navne, noter og bud på startopstilling mod Hobro

Annonce