Annonce
Randers

Tre biler i sammenstød på motorvejen: Én person er kørt på hospitalet

Arkivfoto: Annelene Petersen
Et færdselsuheld på motorvej E45 ved Randers fik fredag eftermiddag Østjyllands Politi og Beredskab og Sikkerhed til at spærre et spor i sydgående retning.
Annonce

Randers: Østjyllands Politi og Beredskab og Sikkerhed måtte fredag eftermiddag spærre et spor på motorvejen ved afkørsel 42 Randers syd i sydgående retning.

Årsagen var ifølge beredskabsinspektør Christian Nøddelund fra Beredskab og Sikkerhed, at der klokken 15.58 skete et færdselsuheld på motorvejsafkørslen, hvor tre biler var impliceret.

- De tre biler holder lige nu på afkørslen, der går fra motorvejen og op til Hammelvej. De to af dem holder i autoværnet, mens den sidste holder i svingbanen, men de er alle sammen så beskadiget, at de ikke kommer herfra, før de bliver hentet af autotraileren, fortalte Christian Nøddelund til Amtsavisen en halv times tid efter uheldet.

Det vides ikke, hvad årsagen til uheldet har været, men ifølge beredskabsinspektøren blev en enkelt, mandlig bilist efterfølgende kørt på Regionshospitalet Randers.

- Han var selv i stand til at gå ind i ambulancen, så umiddelbart tyder det på, at han ikke er kommet så slemt til skade, lød det fra Christian Nøddelund.

Begge spor på motorvejen blev åbnet igen omkring klokken 17.00.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce