Annonce
Randers

Tre dage efter drab: Politiet er stadig til stede på gerningsstedet

Det er det formodede gerningssted på Mariagervej, hvor betjentene har deres primære fokus. Foto: Annelene Petersen
Annonce

Randers: Mandag eftermiddag ved 14-tiden mødte Østjyllands Politi talstærkt op på en adresse på Mariagervej, hvor betjente fandt en 25-årig kvinde dræbt i en lejlighed. Politiet anholdt en 31-årig mand på stedet, da han forsøgte at flygte derfra, og ved et grundlovsforhør tirsdag middag blev den drabssigtede, der nægter sig skyldig i manddrab, men erkender vold med døden til følge, varetægtsfængslet i en periode på fire uger.

Gerningsstedet bliver stadig undersøgt for tekniske spor, fortæller pressemedarbejder Jakob Christiansen, Østjyllands Politi, til Amtsavisen torsdag eftermiddag.

Annonce

Fortsat adgang for beboere

- En drabsefterforskning er jo ret omfattende, og vi har brug for at sikre en masse spor, og det er årsagen til, at vi fortsat er til stede. Hovedsageligt på gerningsstedet, men også på andre steder, hvor vi ved, at de implicerede har haft deres gang på forskellige tidspunkter, siger han.

Hvor længe, betjentene vil være til stede, er der ikke klarhed over på nuværende tidspunkt.

- Det er ikke til at sige, hvornår vi er færdige, men for os handler det om, at vi ønsker at være meget grundige, og at vi er helt sikre på, at vi har gjort alt det arbejde, som vi skal gøre, forklarer Jakob Christiansen.

Mens der er lukket for adgang til den pågældende lejlighed, hvor kvinden blev fundet dræbt, er der fortsat adgang til de tilstødende lejligheder for de øvrige beboere i opgangen, siger pressemedarbejderen, der fortæller, at der indtil videre heldigvis ikke har været problemer på Mariagervej med forbipasserende, der har forstyrret betjentenes og teknikernes arbejde på gerningsstedet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce