Annonce
Randers

Tre knallertkørere standset i Randers: 21-årig fik seks sigtelser på nakken

Arkivfoto: Michael Bager
En motorcykelbetjent fra Østjyllands Politi fik i Randers onsdag eftermiddag fat i tre knallertkørere, som alle kørte ulovligt rundt omkring Gl. Hobrovej.

Randers: Først fik betjenten standset en knallert, der havde betydelige fejl og mangler, som kostede en bøde til knallertføreren. Kort efter fik samme betjent indhentet en knallert, som var tunet til at køre alt for stærkt. En forseelse, der kostede knallertføreren en bøde og en betinget frakendelse.

Til sidst fik motorcykelbetjenten øje på en knallert, hvor føreren kørte rundt uden styrthjelm. Han gjorde derfor tegn til føreren om, at han skulle standse sit køretøj.

Det havde manden imidlertid ingen intention om. I stedet forsøgte han at flygte ved at køre op over fortovet og ind over en græsplæne, tilbage på vejen igen, ud ad forskellige veje, indtil han til sidst blev indhentet af motorcykelbetjenten på Energivej.

Knallertføreren viste sig at være en 21-årig mand fra Randers, som både virkede påvirket, og som havde en mindre mængde skunk til at ligge i sit køretøjs opbevaringsrum. Han blev derfor sigtet for narkokørsel og for besiddelse af euforiserende stoffer, ligesom han blev sigtet for ikke at have efterkommet politiets anvisninger, for at køre uden styrthjelm og for at køre på fortovet.

Som om det ikke var nok, viste knallerten sig desuden at være stjålet i juli i Randers. Derfor sluttede det hele med en sjette sigtelse – nemlig for tyveri.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Frygter skævvridning af Danmark efter coronakrise: Regeringen varsler særlig hjælp til landdistrikterne

Randers FC For abonnenter

Kamp om pladserne til lokalbrag: Midtbanekreatør har beholdt selvtilliden over pausen

Randers

Fri adgang til nationale testcentre for corona: I Randers bestemmer lægens vurdering stadig

Annonce