Annonce
Østjylland

Tre lokale virksomheder kæmper om innovationspris

Den sidste lokale vinder af "Tag Fat på innovation" var BM Byggeindustri. Her ses virksomhedens produktionschef Brian Søndergaard (tv) og entrepriseleder Tom Mikkelsen sammen med borgmester i Mariagerfjord Mogens Jespersen (V), da kåringen var en realitet. Arkivfoto

Mariagerfjord Kommune kårer den lokale vinder af den regionale innovationskonkurrence "Tag Fat", når erhvervslivet bliver inviteret til nytårskur 10. januar. Tre lokale virksomheder er i spil til titlen.

Mariagerfjord: Når Mariagerfjord Kommune og Mariagerfjord Erhvervsråd onsdag 10. januar inviterer til nytårskur for kommunens virksomheder, vil der formentlig sidde tre virksomheder og vente ekstra spændt.

De tre virksomheder Nopa Nordic og Technicon ApS fra Hobro samt Intelligent Systems A/S fra Hadsund er nemlig alle semifinalister i den lokale afdeling af den regionale konkurrence "Tag Fat på innovation", hvor virksomheder fra hele Nordjylland dyster på gode forretningsidéer, avancerede produktionsmetoder og smarte serviceydelser.

Vinderen af den lokale konkurrence i Mariagerfjord går videre til den regionale konkurrence, hvor virksomheden skal konkurrere med vinderne af de øvrige 10 kommuner i Region Nordjylland om titlen som dette års samlede vinder af konkurrencen.

Annonce

Smart produktion i fokus

I år har arrangørerne bag "Tag Fat på innovation" sat fokus på de virksomheder, der arbejder med smart produktion og smart services. Det vil sige virksomheder, der er begyndt at tage blandt andet automatisering og robotteknologi i brug. Og det er derfor, at Nopa Nordic, Technicon ApS og Intelligens Systems A/S er blevet udpeget som semifinalister i Mariagerfjord. Det fortæller Michael Christiansen, der er erhvervschef i Mariagerfjord Erhvervsråd.

- Både Intelligent Systems og Technicon leverer løsninger inden for smart produktion og smart services til blandt andet produktionsvirksomheder. Nopa Nordic er til gengæld et godt eksempel på en virksomhed, der har taget smart produktion til sig, idet virksomheden har fuldautomatiseret deres produktion, siger han.

Alle tre semifinalister har desuden et bredt samarbejde med leverandører, kunder, vidensinstitutioner og øvrige samarbejdspartnere om deres udviklingsarbejde.

Det er Vækstforum Nordjylland, Region Nordjylland og de nordjyske erhvervskontorer, der står bag konkurrencen, som i år afvikles for fjerde gang. Ønsket er at sætte ekstra fokus på og skub i innovativ udvikling i de nordjyske virksomheder.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Randers HK For abonnenter

Randers HK-spillere ender med en pause på mere end fire måneder: Klubben er trukket i arbejdstøjet

Annonce