Annonce
Kultur

Tre nye navne til Smukfest: Rappen rykker ind i Bøgeskoven

Kesi er et af de tre nye navne på Smukfest. Foto: Michael Bager
Smukfest har tilføjet tre nye navne til årets festival. Heriblandt amerikanske 24kGoldn og danske Kesi.

SMUKFEST: Smukfest fortsætter arbejdet til årets festival i Bøgeskovene.

Senest har festivalen tilføjet tre nye navne til plakaten. De to danske rappere Kesi og Sivas får selskab af amerikanske 24kGoldn.

Sidstnævnte har taget det meste af verden med storm og har haft milliarder af streams af sine sange "Mood" og "City Of Angels", der har bragt ham op blandt nogle af de helt store navne på scenen.

Annonce

Kesi og Sivas har for længst skabt sig et navn herhjemme med en striberække af hits og har fastslået deres evne til at sætte en fest i gang.

Det er ikke fastlagt, hvornår de to danske navne spiller, men ønsker man at se amerikanske 24kGoldn, så skal man notere sig lørdag 7. august, hvor er planlagt til at optræde i Skanderborg.

Med tilføjelsen af de tre navne, så er Smukfest programmet nu oppe på 32 navne i alt. Heriblandt Slipknot, Lionel Richie, Gorillaz og Peter Sommer.

- I Skanderborg tror vi på, at vi vender tilbage til noget af al det, vi kender, inden for nær fremtid. Vores fornemmeste opgave til sommer er at skabe et sikkert miljø for alle vores gæster. Vi arbejder derfor ud fra ideen om at et corona-pas med f.eks. oplysninger om, at I, vores gæster, er vaccineret, eller at I har en test med jer fra det offentlige system, eller at I har dannet antistoffer - kombineret med muligheden for at lave test på stedet - kan give et sikkert arrangement, så vi kan komme til at afholde en festival, lyder det fra festivalen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce