Annonce
Østjylland

Tre smukke navne: tv-2, Nephew og Nik & Jay optræder under bøgetræerne

Nephew spiller på Smukfest på bøgescenen med Simon Kvamm i forgrunden. Foto: Axel Schütt

tv-2, Nephew og Nik & Jay er blandt navnene på årets Smukfest, hvis billetsalg åbner tirsdag klokken 10.00

SKANDERBORG: Så er der kommet tre store navne på plakaten til den smukke fest i Skanderborg til august: Nephew, Nik & Jay og tv-2.

Det er, som Smukfest skriver i en pressemeddelelse, inden billetsalget begynder tirsdag 4. december klokken 10.00, gode bekendte af festivalen under bøgetræerne.

- Hvis det lige var noget at kunne opleve Nephew, Nik & Jay og tv-2 på én og samme festival - så gør vi det da gerne muligt, da de alle tre er på programmet til Smukfest 2019, skriver festivalen.

- Nephew viste jo sidste år, at de som få formår at sætte bøgeskoven i svingninger - og heldigvis er Simon Kvamm & co. igen klar til at besøge os. Det samme er Nik & Jay, der i 2017 leverede en af de mest besøgte koncerter nogensinde på Bøgescenerne. På årets program får disse to navne bl.a. selskab af veteranerne fra tv-2, der melder topform og gode sange på deres helt aktuelle udspil "Tæt trafik i Herning", lyder det.

Mange flere internationale og danske navne vil være at finde på programmet til Smukfest 2019. Salget af partoutbilletter begynder på smukshop.dk tirsdag 4. december klokken 10.00.

Annonce
Forsiden netop nu
Randers HK For abonnenter

Agesen fra Gråkjær Arena: Gode hold vinder også på dage under niveau

Annonce