Annonce
Randers

Tre voldsomme overfald på fire dage: Nordbyen plaget af vold

En 19-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet i sagen. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
De seneste dage er tre personer blevet overfaldet i det nordlige Randers. En blev overfaldet i eget hjem, og de to andre på åben gade, hvor de blev sparket og slået i hovedet. En 19-årig mand er nu varetægtsfængslet i sagen, men hans medgerningsmænd er stadig på fri fod.
Annonce

Randers: En 19-årig mand blev torsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger i en sag om vold og forsøg på hjemmerøveri.

Den 19-årige er sigtet for 2. juni klokken 12 at bryde ind i en bolig på Infanterivej, hvor han sammen med en ukendt gerningsmand skubbede den 52-årige mandlige beboer omkuld og truede ham med vold, mens de forsøgte at finde noget at stjæle. Gerningsmændene endte dog med at stikke tomhændet af fra stedet.

Senere samme dag, klokken 21.40, begik den 19-årige sammen med flere ukendte gerningsmænd ifølge Østjyllands Politi et røveri på Falkevej. Her overfaldt gerningsmændene en 36-årig mand på åben gade med gentagne spark og slag i hovedet og på kroppen, inden de stjal 500 kroner fra offeret og stak af fra stedet.

Derudover er den anholdte sigtet for vold mod en 19-årig mand begået 30. maj klokken 20.15 på gaden på Rypevej. Her fastholdt den anholdte offeret, der af flere medgerningsmænd blev slået i hovedet flere gange.

I retten nægtede den 19-årige sig skyldig og kærede kendelsen om varetægtsfængsling til landsretten.

Hvis du har oplysninger i nogen af sagerne, vil Østjyllands Politi gerne høre fra dig på telefonnummer 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce