Annonce
Randers FC

Poulsens afløser på plads: Randers FC henter tidligere U21-landsholdsspiller

Simon Piesinger skrev tirsdag under på kontrakten med Randers FC. Foto: Annelene Petersen
27-årige Simon Piesinger fra Østrig skifter til Randers FC på en fri transfer. Han har valgt klubben frem for muligheder i Israel og Grækenland.
Annonce

Randers: Randers FC har skrevet kontrakt med østrigeren Simon Piesinger, der skal lukke hullet efter Nicolai Poulsen på den centrale midtbane.

Den 27-årige midtbanespiller, der også kan spille i det centrale forsvar, ankom mandag til Randers, hvor han gennemgik et lægetjek, og tirsdag morgen satte han sin signatur på en toårig kontrakt med Randers FC.

Han skifter på en fri transfer.

- Simon Piesinger er en fysisk stærk og høj spiller, som er stærk på både de offensive og defensive dødbolde. Han kommer til at tilføre os noget fysik, men lidt atypisk for en spiller af hans størrelse er han også rigtig dygtig med bolden, så vi får en spiller, som både er en god fodboldspiller og går til den i duellerne, siger sportsdirektør Søren Pedersen til Randers Amtsavis.

Foto: Annelene Petersen
Annonce

Flere tilbud

Den 1,92 meter høje Simon Piesinger har i de seneste to år spillet for SC Rheindorf Altach, som i den forgangne sæson sluttede næstsidst i den østrigske Bundesliga.

Piesinger spillede i sidste sæson 24 kampe for SC Rheindorf Altach og blev noteret for to scoringer og to assist.

Tidligere i karrieren har han spillet for klubber som Sturm Graz og FC Wacker. Det er første gang, at fodboldkarrieren fører ham udenfor Østrigs grænser.

- Min træner i SC Rheindorf Altach ønskede at forlænge min kontrakt, men jeg ville gerne prøve at spille i udlandet, som er alle spilleres drøm. Jeg havde muligheder for at komme til Israel og Grækenland, men jeg følte, at Randers FC var den bedste mulighed for min karriere. De har set mig spille, og da de spurgte, om jeg havde lyst til at skifte til dem, behøvede jeg ikke at tænke længe over det, siger Simon Piesinger.

Annonce

Venner med Egho

Simon Piesinger har samme agent som Marvin Egho, og Piesinger har på forhånd forhørt sig hos Egho om forholdene i Randers FC.

- Marvin er glad for at være her og har fortalt mig gode ting om Randers FC. De har et flot stadion, og indtil videre har jeg fået et rigtig fint indtryk af folkene her i klubben. Men det er også rart, at jeg har en østrigsk kammerat i Marvin Egho, som allerede spiller her, siger Simon Piesinger.

Simon Piesinger har spillet 11 U21-landskampe for Østrig og scoret et enkelt mål.

Han får trøje nummer otte i Randers FC og træner allerede med tirsdag.

Han bliver tredje tilgang til Randers FC denne sommer efter Mathias Nielsen og Alhaji Kamara.

Udover de tre nye spillere udefra har Randers FC denne sommer rykket Kasper Høgh, Oliver Bundgaard Kristensen og Tobias Klysner fra egne rækker op i Superligatruppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Annonce