Annonce
Favrskov

Trekløver går sammen om at give Fru Larsen nyt liv: Drivkraften er respekt for stedet og kærlighed til branchen

Dennis Birch (tv), Karina Grand Kannegaard og Christian Neve er det nye hold, der skal drive Restaurant Fru Larsen i Laurbjerg. De har stor respekt for stedet og glæder sig til at sætte deres præg på det populære østjyske spisested. Foto: Jan Kejser
Når restaurant Fru Larsen i Laurbjerg slår dørene op igen til oktober, vil Christian Neve, Karina Grand Kannegaard og Dennis Birch tage imod gæsterne. Tilsammen kommer de med masser af erfaring, blandt andet fra Michelin-restauranter i ind- og udland.

Laurbjerg: Lige nu er der masser af aktivitet bag de gule mure på Østergade i Laurbjerg, hvor restaurant Fru Larsen har adresse.

De nye forpagtere af stedet er nemlig i fuld gang med at opfriske lokalerne og lave enkelte ændringer, inden de 1. oktober slår dørene op til en ny sæson.

- Vi vil videreføre stedets ånd, men også sætte vores eget præg på restauranten, siger Christian Neve, der er en del af trekløveret, der fremover skal stå for driften af Fru Larsen.

Annonce

Han henviser til, at Fru Larsen i mere end 40 år har været kendt og elsket som et godt og spændende spisested, og sådan skal det fortsat være.

Christian Neve er kommende restaurantchef og vil drive restauranten sammen med sin kone, sommelier og tjener Karina Grand Kannegaard, og køkkenchef Dennis Birch.

Glæder sig til udfordringen

- Vi glæder os helt vildt alle tre til at give vores gæster en unik helhedsoplevelse. For mig er det særligt vigtigt, at den høje faglighed går hånd i hånd med en afslappet stil, så vores gæster føler sig hjemme, siger han.


Vi har kastet os ud i det her, fordi Fru Larsen er et sted, vi kan se os selv drive i mange år.

Christian Neve


Tilsammen kommer de med solid erfaring indenfor branchen.

Dennis Birch har tidligere været souschef på Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia, haft sin gang på Michelin-restauranten Bagatelle i Oslo, været køkkenchef på Restaurant Mejeriet syd for Aarhus samt på Strandhotellet Blokhus. Dennis Birch har desuden været et aktivt medlem af det danske kokkelandshold gennem flere år og løbende deltaget i forskellige kokkekonkurrencer.

Annonce

Erfarne folk

Christian Neve er medstifter og nu tidligere medejer af Michelin-restauranten Domestic i Aarhus, og har også både været souschef på Nordisk Spisehus i Aarhus og på Cold Hand Winery ved Randers. Christian Neve har desuden vundet priserne som Årets Tjener 2018 samt Nordens bedste tjener 2019.

Førstnævnte titel erobrede hans kone og kommende kompagnon, Karina Grand Kannegard, dog året efter i 2019, hvor hun blev Årets Tjener. Hun har baggrund som sommelier på S’ vinbar i Aarhus, var efterfølgende restaurantchef på Michelin-restauranten Ti Trin Ned i Fredericia og har senest stået i spidsen for den bæredygtige Restaurant Moment i Rønde.

Hun tiltræder først for alvor til næste år efter endt barsel.

Christian Neve understreger, at trekløveret kan se mange muligheder i lokalerne.

Annonce

Næsten helt klar

Selv om det på den ene side kan være svært at overtage et sted med en lang historie, giver det på den anden side mange fordele at gå i gang et sted, der i forvejen er veldrevet og har et godt renommé.

- Vi har kastet os ud i det her, fordi Fru Larsen er et sted, vi kan se os selv drive i mange år, siger Christian Neve.

Planen er at lave et aftenkort med faste menuer med tre, fem og syv retter samt a la carte.

Der vil også blive mulighed for weekendophold, hverdags-gourmetmiddage og andre særlige tilbud, som er ved at blive planlagt.

Selv om booking-systemet endnu ikke er helt på plads, kan man allerede nu reservere en plads på restauranten via telefonen.

Fru Larsen har foruden restauranten også selskabslokaler, mødefaciliteter samt 16  hotelværelser.

I mere end 40 år har Fru Larsen trukket gæster til fra nær og fjern. De seneste knap 10 år har Birgitte og Tommy Friis stået i spidsen, men 19. juni havde de sidste servering på stedet.

Fru Larsen er om et par måneder klar til atter at tage imod gæster både i restauranten og på hotellet. Arkivfoto: Annelene Petersen
Annonce
Randers For abonnenter

Parkeringskaos i Danmarksgadekvarteret tvinger Nynne til at parkere ulovligt: Hun bor i det område, hvor der udskrives suverænt flest p-bøder i Randers

Danmark

Fredagens coronatal: 1085 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Randers

Mikkel klagede over 112: Vagtcentralen vil lære af episode i det randrusianske natteliv

Randers For abonnenter

Jon budgetterede med bøder, indtil han fik nok: Se kortet over hvor der er størst risiko for at få en parkeringsbøde i Randers

Østjylland

Mere vand på vej: DMI varsler risiko for skybrud og torden

Randers

Fuskede bilforhandlere med priserne på importerede biler? Nu skal sagkyndige hjælpe retten med at beregne værdien af 205 biler

Randers FC For abonnenter

Mindst 60 millioner kroner på spil, når Randers FC på mandag er i bowlen: Sådan kan det ende i en drømmelodtrækning

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Podcast

Torben byggede en friskole og dræbte Ørum Skole

Randers

200 buler i bilen og stenslag i håndboldstørrelse: Se video af familie fra Stevnstrup fanget i haglstorm på autobahn

Sport

Mens du sov: Badminton-Axelsen videre, svømme-Blume videre og løber-Sara videre

Randers

Skal du med bus eller tog efter ferien? Midttrafik er igen klar til at fylde busser og tog helt op

Leder For abonnenter

Komplet hul i hovedet: Er der en voksen hjemme, der kan vække en minister, der synes at snorksove?

Randers

Indsigt: Læs hele historien om Brøns og de andre byrødder

Annonce