Annonce
112

Tricktyv løj om kriminelle, der var ude efter ældre kvindes penge

Arkivfoto: Michael Bager
En danskudseende mand formåede mandag at franarre en 93-årig kvinde hendes pung ved at foregive, at han ville hjælpe hende med at gemme den for kriminelle, der var ude efter hendes penge.

Hadsten: En 93-årig kvinde fik mandag omkring klokken 17 besøg af en tricktyv i sit hjem på Stationsstræde i Hadsten. En fremmed mand bankede på hendes dør og fortalte, at der var kriminelle på spil, som var ude efter hendes penge.

Manden fortalte, at han ville hjælpe med at sikre den 93-åriges værdier, og hun viste ham derfor sin pung. Manden tog den og sagde, at han ville lægge den op på et skab i lejligheden, så den lå et sikkert sted. Efter besøget fandt kvinden dog ud af, at den fremmede mand i stedet havde taget pungen med sig.

Hun beskriver tricktyven som værende dansk af udseende med lys hud og i alderen 30-40 år. Han var cirka 186 centimeter høj, havde kort hår og talte dansk. I forbindelse med tricktyveriet var han iført en mønstret bluse og lange bukser.

Østjyllands Politi opfordrer til, at man forholder sig kritisk, når fremmede mennesker vil ind i ens hjem.

- Tag gerne en snak med dine ældre forældre eller bedsteforældre om, hvordan de skal forholde sig, hvis en fremmed banker på, lyder opfordringen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers

Dronningen tog toget til Randers

Danmark

Lyt her: Erling Fjeldsted kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce