Annonce
Mariagerfjord

Trine får ansvaret for fjordkommunens bygninger

43-årige Trine Juul Søndergaard Pedersen er et særdeles kendt ansigt i Mariagerfjord Kommune. Nu tager hun tøjlerne i kommunens ejendomscenter. Foto: Mariagerfjord Kommune
Trine Juul Søndergaard Pedersen løb med jobbet som ejendomschef i Mariagerfjord Kommune.
Annonce

MARIAGERFJORD: Drift og optimering af 220.000 kommunale kvadratmeter fordelt på cirka 150 adresser og et rekordstort anlægsbudget til renovering og nybyggeri på den gode side af 200 millioner kroner over de næste fire år. Det er den udfordring, som venter Trine Juul Søndergaard Pedersen, når hun 1. februar tiltræder stillingen som ejendomschef.

Udsigten til det travle chefjob giver imidlertid ikke Trine søvnløse nætter. Hun har nemlig været konstitueret i stillingen i godt og vel halvandet år. Her har hun løst opgaven så flot, at hun nu har landet jobbet på permanent basis i skarp konkurrence med 26 andre ansøgere.

Økonomidirektør Kim Jacobsen er overbevist om, at Trine Juul Søndergaard Pedersen er den helt rigtige til at stå i spidsen for kommunens ejendomscenter.

- Trine har i mange år været en nøglemedarbejder hos os. Hun har kolossal erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation. Hun er inddragende, visionær, og så har hun et sublimt blik for helheder og udvikling. Det er blandt andet de egenskaber, som vi vurderer passer perfekt til jobbet som vores nye ejendomschef, siger økonomidirektøren.

Ifølge Kim Jacobsen har Trine Juul Søndergaard Pedersen haft en lang og flot karriere i Mariagerfjord Kommune. Hun har blandt andet været jurist, specialkonsulent, chefkonsulent, turistchef og sågar haft en afstikker til Rebild Kommune som kultur- og fritidschef.

Trine Juul Søndergaard Pedersen er 43 år og er gift med Tom Søndergaard Pedersen. Til sammen har de fem børn i hjemmet i Fjellerad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce