Annonce
Randers

Trods corona: Langå Camping har haft en fin sæson

Når der fanges store fisk i Gudenå, smitter det af på interessen for at overnatte hos Langå Camping. Arkivfoto: Annelene Petersen
En katastrofal start i foråret blev vendt til en sommer med en belægning på lige lidt over det normale, og lige nu er der fiskere i hytterne hos Langå Camping.

Langå: Den kommende weekend er den første, hvor hytterne hos Langå Camping ikke er fuldt booket ud, ellers har der været drøn på i sommer og efterår, den seneste tid med besøg af lystfiskere, der går efter de store fangster i å-systemet.

- Det er klart, at når der fanges nogle af de store fisk, så kan vi se det på besøgstallet. Folk, der har gået og overvejet, om de skulle tage på tur hertil, de kommer, når der lige er fanget en stor laks eller ørred, siger Ervin Rokkjær, ejer af Langå Camping.

Sæsonen lagde ud med buldrende tomme telte, hytter og campingpladser.

Annonce


Jeg tror, at der vil være mange danskere, der ikke er parat til at køre til udlandet næste år, så de kommer nok i stedet rundt på campingpladserne.

Ervin Rokkjær, ejer af Langå Camping


- Det er fiskeriet, der har gjort, at vi har overlevet. Fra slutningen af marts og i begyndelsen af april så det helt elendigt ud, men så rettede det sig op i takt med, at folk turde komme mere ud. Og det endte med at blive en sæson, der faktisk er lidt bedre end normalt, siger Ervin Rokkjær.

Han oplyser, at det selvfølgelig er flest danskere, der har boet på campingpladsen, men også nogle tyskere og hollændere har været en smut omkring pladsen.

Pladsen er til salg

Langå Camping er sat til salg for 5,8 million kroner, og syv-otte mulige købere har vist interesse. Og i øjeblikket er der en, der er i banken for at høre om mulighederne for at købe, oplyser campingejeren.

- Men det er meget usikre tider med coronaen at købe en campingplads i. Det er som om når folk kommer i banken, så slås der bak. Og det kan man godt forstå, for der skal jo nok et regnskab til, før man kan se, om det er noget, man tør binde an med, lyder det fra Ervin Rokkjær, som dog er fortrøstningsfuld på sin branches vegne.

- Der er jo solgt rekordmange campingvogne, og de skal jo ud at køre. Og jeg tror, at der vil være mange danskere, der ikke er parat til at køre til udlandet næste år, så de kommer nok i stedet rundt på campingpladserne. Folk skal jo ud at prøve deres nye vogne, siger Ervin Rokkjær, der sagtens kan vente på den rette køber.

- Vi har ikke travlt, lyder det fra ham.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Husker du 'Lunte' Leif? Sådan endte en lasket seriespiller fra Fjordbakken med at blive et rekordsalg fra Freja til Brøndby

Annonce