Annonce
Randers HK

Trods familieforøgelse: Tidligere Randers HK-profil fortsætter trænergerningen

I den kommende sæson bliver det ikke Jeppe Vestergaard, som Gitte Andersens skal vende de taktiske detaljer med på trænerbænken i Hadsten. Arkivfoto: Axel Schütt
Inden længe bliver Gitte Andersen mor for anden gang, men det får ikke den tidligere Randers HK-profil til at forlade sit assistentjob i Hadsten Håndbold. Parterne er blevet enige om at forlænge aftalen endnu en sæson.
Annonce

Randers: For knapt et år siden rykkede Gitte Andersen fra halvgulvet i Arena Randers til trænerbænken i Vestjysk BANK Arena i Hadsten.

I denne sæson har den tidligere Randers HK-profil været assistenttræner for Jeppe Vestergaard, der fra den kommende sæson skal stå i spidsen for Skanderborgs ligadamer, men Gitte Andersen fortsætter.

- Hadsten Håndbold har taget mig med storm. Klubben, menneskene og alle pigerne på holdet har bare været så fantastiske at arbejde sammen med, og derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg havde lyst til at fortsætte i klubben, da jeg fik tilbuddet, fortæller Gitte Andersen, der aktuelt er på vej på barsel og dermed først kommer med igen efter sommerferien.

- Det har været en stor udfordring for mig at gå fra at være spiller til træner, men jeg har haft den bedste læremester i Jeppe (Vestergaard, red.), der har støttet mig hele vejen igennem. Han har givet mig masser af tillid og mulighed for at tage ansvar, lyder det fra den mangeårige Randers HK-profil.

Annonce

Fremragende arbejde

Måden, som Gitte Andersen har håndteret den nye udfordring på trænerbænken, har gjort indtryk i Hadsten Håndbold.

- Vi synes, Gitte har gjort det fremragende. Hun har virket garvet i trænerfaget, om end det er hendes første erfaringer med trænergerningen. Hun har givet stor sparring til Jeppe og været med til at skabe et stærkt træningsmiljø, hvor der bliver stillet krav til hinanden. Vi tror på, at hun også bliver en god sparring til vores nye cheftræner, udtaler formand Rene Jensen.

Når Gitte Andersen igen vender tilbage med gode råd på trænerbænken i Hadsten, bliver det i et nyt samarbejde med Mathias Broløs, der kommer til som cheftræner fra en stilling i Randers HK’s ungdomsafdeling.

- Jeg ser frem til at arbejde sammen med Mathias Broløs. Jeg kender ham fra min tid i Randers HK som en yderst arbejdsom og dedikeret træner med masser af ambitioner. Det bliver en meget spændende sæson, hvor jeg også føler, at jeg står meget bedre rystet med et års erfaring, siger Gitte Andersen.

Også den nye cheftræner glæder sig over udsigten til at vende taktiktavlen med Gitte Andersen.

- Jeg ser meget frem til samarbejdet. Man ved, hvad Gitte står for, og jeg kender hendes seriøse tilgang til tingene, hvilket går rigtig godt i spænd med den måde, jeg griber tingene an på. Jeg ser meget frem til den sparring, vi skal have sammen i løbet af sæsonen i forhold til at kunne få det bedste ud af holdet, siger Mathias Broløs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Randers FC For abonnenter

Fem ting vi lærte mod FC København: Afgørende angribere, stærk trup og fortsat tendens

Annonce